GOSSIP

Ζέτα Μακρυπούλια, Δέσποινα Βανδή, Χριστίνα Μπόμπα: Ποια είναι η πιο καλοντυμένη;

Ζέτα Μακρυπούλια, Δέσποινα Βανδή, Χριστίνα Μπόμπα: Ποια είναι η πιο καλοντυμένη;

Βάζουμε στο μικροσκόπιο τις κυρίες που βρίσκονται στο «τιμόνι» των αγαπημένων μας μουσικών realities. 

Τα βράδια της Πέμπτης βλέπουμε X-Factor, τις Παρασκευές δεν πάμε για ύπνο αν δεν τελειώσει το «The Voice of Greece » και τις Κυριακές το τηλεκοντρόλ παίρνει φωτιά κάνοντας ζάπινγκ μεταξύ Ant1 και Skai.

Όσον αφορά τα νούμερα της τηλεθέασης, το «The Voice of Greece» βρίσκεται στην πρώτη θέση αγγίζοντας μάλιστα και το 40% σε τέταρτα τηλεθέασης. Ο φετινός κύκλος χαρακτηρίζεται ως ο καλύτερος όλων των εποχών, έχοντας έναν Πάνο Μουζουράκη να κερδίζει τις εντυπώσεις. Τα νέα για το Final Four, αντιθέτως, είναι κάπως δυσάρεστα αφού φήμες θέλουν την παραγωγή να «κατεβάζει την αυλαία» κάπως νωρίτερα.

Ας αφήσουμε όμως τους αριθμούς και την AGB στην άκρη και ας κάνουμε ένα μικρό focus στις κυρίες αυτές που βρίσκονται στο τιμόνι της παρουσίασης των μουσικών αυτών εκπομπών. Χριστίνα Μπόμπα, Ζέτα Μακρυπούλια και Δέσποινα Βανδή.

Ζέτα Μακρυπούλια

Μπορεί στο πρώτο επεισόδιο του Final Four να χαρακτηρίστηκε κάπως αρνητικά για τις ενδυματολογικές της προτιμήσεις αλλά έχουμε να σου πούμε πως οι επόμενες θεωρούνται… ανεπανάληπτες. Εμφανίσεις σαν αυτές του σινεμά.

Δέσποινα Βανδή

Αριστοκρατική, classy. Σαν μια σύγχρονη σταχτοπούτα εμφανίζεται η Δέσποινα Βανδή στα live του X Factor. Στα πρώτα επεισόδια την είχαμε δει λίγο πιο απλή, πιο casual με σέξι πινελιές αλλά τις Πέμπτες πλέον τη βλέπουμε με ρομαντική διάθεση. Ειδικά με το φόρεμα που επέλεξε την Πέμπτη (7/11/2019) θα μπορούσαμε να τη χαζεύουμε να περπατά ακόμη και στο φεστιβάλ των Καννών.

Χριστίνα Μπόμπα

Η Χριστίνα Μπόμπα είναι η πιο casual από τις τρεις χωρίς αυτό να υπονοεί κάτι αρνητικό. Ακόμα δεν έχουν ξεκινήσει τα live, οπότε η Χριστίνα επιλέγει outfits που ναι μεν είναι λαμπερά, σέξι και στιλάτα αλλά δεν αγγίζουν τις οσκαρικές εμφανίσεις της Βανδή. Και εδώ συμφωνούμε απόλυτα καθώς θα ήταν και εκτός concept. Το μπλε φόρεμα που επέλεξε μάλιστα στα τελευταία επεισόδια των blind auditions κέρδισε τις εντυπώσεις. Φήμες τη θέλουν να ετοιμάζεται για εμφανίσεις που δεν έχουμε ξαναδεί.