GOSSIP

Όλες οι φορές που η Meghan Markle καταπάτησε το Πρωτόκολλο

Όλες οι φορές που η Meghan Markle καταπάτησε το Πρωτόκολλο

Η Meghan Markle ήρθε στη Βρετανία για να καταπατήσει αρκετές φορές το βασιλικό πρωτόκολλο. Και η Ελισάβετ ήταν εκεί.

Εδώ και δύο εβδομάδες περίπου τα media αλλά και οι Βρετανοί ασχολούνται με την απόφαση της Meghan Markle και του Harry. Οι δυο τους στις 8 Ιανουαρίου ανακοίνωσαν μέσω του Instagram πως από εδώ και στο εξής θα μοιράζουν τον χρόνο τους σε Ηνωμένο Βασίλειο και Βόρεια Αμερική, και πως σκοπεύουν να κάνουν πίσω ως «ανώτερα» μέλη της βασιλικής οικογένειας και να εργαστούν για να είναι οικονομικά ανεξάρτητοι, ενώ θα συνεχίζουν να υποστηρίζουν πλήρως την Αυτού Μεγαλειότητα τη βασίλισσα Ελισάβετ.

Και αυτό ήταν το post που δημιούργησε από το πρώτο δευτερόλεπτο της δημοσίευσής του τον απόλυτο πανικό εντός και εκτός Παλατιού. Εδώ όμως δε θα σου αναλύσουμε τις εξελίξεις όσον αφορά την απόφαση αυτή αλλά θα δούμε τις φορές που η Meghan Markle καταπάτησε το πρωτόκολλο και έκανε «το δικό» της. Μην ξεχνάς πως εδώ και δύο εβδομάδες έχει δει το όνομά της να ταυτίζεται με διάφορους χαρακτηρισμούς όπως αυτόν της «γυναίκας αράχνης».

Η Meghan Markle δεν ήθελε να παντρευτεί καθημερινή, όπως αναγράφεται στο πρωτόκολλο. Η γαμήλια τούρτα είχε γεύση λεμόνι χωρίς φρούτα και δεν έχει διστάσει να κάνει σταυροπόδι σε δημόσια εμφάνιση στο πλευρό της βασίλισσας Ελισάβετ.

Η Meghan, επίσης χαρακτηρίστηκε αρνητικά από πολλούς όταν στην πρώτη της solo εμφάνιση τον Σεπτέμβρη του 2018, πήγε στη Royal Academy of Arts και έκλεισε μόνη της την πόρτα του αυτοκινήτου.

Τον Ιανουάριο του 2019 «προκάλεσε» ξανά σε μία δημόσια εμφάνισή της kαι αυτό γιατί τα σκουλαρίκια της στοίχιζαν σχεδόν μισό εκατομμύριο λίρες. Όπως είναι γνωστό, αντιβαίνει το Βασιλικό Πρωτόκολλο. Το «σωστό» θα ήταν να εμφανιστεί σε μία τέτοια επίσημη περίπτωση με κοσμήματα διακριτικά τα οποία δεν κοστίζουν αυτό το υπέρογκο ποσό. Αλλά η Meghan δεν κάνει πάντα το «σωστό», σωστά;

Τέλος, να σου υπενθυμίσουμε πως η Meghan έχει εκνευρίσει τη βασίλισσα Ελισάβετ ακόμη και με το μανικιούρ της. Δύο χρόνια περίπου πριν είχε επιλέξει μία απόχρωση κοντά στο σκούρο καφέ ή μαύρο, κάτι που «απαγορεύεται». Τα ανοιχτόχρωμα νύχια είναι από τους βασικούς κανόνες που έχει θεσπίσει η βασίλισσας Ελισάβετ

Στα δύο παρακάτω βίντεο , τα οποία και προβλήθηκαν στην εκπομπής της Ναταλίας Γερμανού, θα δεις και άλλες φορές που το πρωτόκολλο παραβιάστηκε όχι μόνο από την Meghan αλλά ακόμη και από την Beyonce ή τον Τραμπ.