PHOTOS

GOSSIP

Στεφανία Λυμπερακάκη: Δεν φαντάζεστε πώς χαρακτηρίζει την Έλενα Παπαρίζου (Photos)

Στεφανία Λυμπερακάκη: Δεν φαντάζεστε πώς χαρακτηρίζει την Έλενα Παπαρίζου (Photos)

Eurovision: Η Στεφανία Λυμπερακάκη, η οποία μας εκπροσωπεί φέτος στον διαγωνισμό τραγουδιού μίλησε για τον μεγάλο μουσικό θεσμό, για τις συμμετοχές που ξεχωρίζει, ενώ αποκάλυψε και τα επόμενα επαγγελματικά βήμα της.

 
 

Είστε φαν του διαγωνισμού; Ποιες συμμετοχές ξεχωρίζετε;
«Βλέπω Eurovision από μικρή, μου άρεσαν πολύ ο Σάκης Ρουβάς με το «Shake It» και φυσικά η Ελενα Παπαρίζου που είναι «Eurovision queen...».

Η γενιά της Παπαρίζου και του Ρουβά θεωρείτε ότι έχει δώσει τα σκήπτρα στη νέα γενιά της ποπ που εκπροσωπείτε κι εσείς;
«Στη μουσική δεν υπάρχει ηλικία».


Η Ελένη Φουρέιρα θεωρείται από τις πιο επιτυχημένες ποπ ερμηνεύτριες της γενιάς της. Συμφωνείτε; Ασκεί κάποια επίδραση και σε εσάς;
«Η Ελλάδα έχει πολύ ωραία ποπ μουσική και πολλούς εκπροσώπους της που ξεχωρίζουν για κάτι διαφορετικό. Ας πούμε η Παπαρίζου είναι «Τhe Queen»... Εχει φέρει την καλύτερη θέση ever σε Ελλάδα και Κύπρο. Η Τάμτα έχει εκπληκτική φωνή και μοναδικό στυλ. Η Ελένη Φουρέιρα είναι εκπληκτική performer. Ολοι με τον δικό τους τρόπο ασκούν τη δική τους επιρροή σε όσους τους παρακολουθούν, και σε εμένα».


Η ποπ μουσική κατέχει συχνά την πρωτοκαθεδρία στις μουσικές προτιμήσεις των νέων. Από τους ποπ καλλιτέχνες της εποχής μας ποιους ξεχωρίζετε;
«Ξεχωρίζω τον Ποστ Μαλόουν, αγαπώ την Αριάνα Γκράντε και από Ελληνες μου αρέσουν ο Σάκης Ρουβάς, η Ελενα Παπαρίζου, η Τάμτα και ο Κωνσταντίνος Αργυρός - ξέρω ότι δεν είναι ακριβώς ποπ, αλλά μου αρέσει πολύ».


Μετά το «Superg!rl», τι; Υπάρχουν άλλα σχέδια για το επόμενο δισκογραφικό βήμα σας;
«Εχουμε ήδη ηχογραφήσει αρκετά τραγούδια. Δύο από αυτά μας αρέσουν ιδιαιτέρως και θα είναι τα πρώτα που θα κυκλοφορήσουν μετά το «Superg!rl».


Ποιο είναι το αγαπημένο σας είδος τραγουδιού;
«Αγαπώ την ποπ, αγαπώ τη μουσική της Αριάνα Γκράντε και τραγούδια αυτού του ύφους όπως το δικό μου single «Τurn Αround». Αυτή η ποπ μουσική με ταξιδεύει».
Πώς φαντάζεστε τον εαυτό σας έπειτα από λίγα χρόνια; Τι ονειρεύεστε για εσάς;
«Ονειρεύομαι φυσικά να τραγουδάω και να κάνω μια μεγάλη περιοδεία σε όλη την Ευρώπη, για να γνωρίσω τον πολιτισμό και άλλων χωρών και ειδικά τη μουσική κουλτούρα τους. Ονειρεύομαι να τραγουδάω για πολλά χρόνια στην Ελλάδα, να έχω και άλλες ευκαιρίες να εκπροσωπήσω την Ελλάδα στο εξωτερικό και κάποια στιγμή να κάνω συναυλίες που θα γεμίζουν μεγάλο στάδιο. Στα όνειρα μου αυτά, με βλέπω πάντα χαρούμενη και υγιή με την οικογένεια και τους φίλους μου», είπε στο tv έθνος.

Πηγή: gossip-tv.gr