GOSSIP

Η νέα δήλωση της Καμίλα για τον Κάρολο είναι ήδη viral

Η νέα δήλωση της Καμίλα για τον Κάρολο είναι ήδη viral

Τα χρόνια περνούν, ο έρωτας αυτός παραμένει αναλοίωτος

Ο έρωτας αυτός έχει απασχολήσει αρκετά τα ΜΜΕ όχι μόνο της Βρετανίας αλλά και όλου του κόσμου. Το ειδύλλιό τους έκανε τους παπαράτσι να χάσουν τον ύπνο τους και τους δημοσιογράφους να ξοδέψουν αρκετό μελάνι.

Αν έχεις παρακολουθήσει την τρίτη σεζόν του Crown, όπου αρχίζουμε σιγά σιγά να γνωρίζουμε τον Κάρολο και τη ιστορία του, θα έχεις δει πως από την αρχή δεν εγκρίθηκε η σχέση του και ο έρωτάς του με την Καμίλα Πάρκερ. Εκείνη ταυτόχρονα το διάστημα που γνώρισε και έκανε παρέα με τον Κάρολο είχε –περίπου- σχέση και με τον Andrew Parker Bowles, με τον οποίο και εν τέλει παντρεύτηκε κι έκανε παιδιά.

Το 1995 χώρισαν και η Καμίλα με τον Κάρολο, αφού κι εκείνος είχε χωρίσει με την πριγκίπισσα Νταϊάνα επιτέλους κατάφεραν να είναι μαζί. Μετά από πολλά σκαμπανεβάσματα και αφού πέρασαν από 40 κύματα, το 2005 –δέκα χρόνια μετά δηλαδή- κατάφεραν επιτέλους να παντρευτούν, με την Καμίλα να παίρνει τον τίτλο της δούκισσας της Κορνουάλης.

Έκτοτε οι δυο τους είναι μαζί, και κάπως έτσι ένας βασανισμένος έρωτας εκπληρώθηκε. Η Καμίλα φαίνεται βέβαια να είναι ακόμη τρελά ερωτευμένη με τον πρίγκιπα Κάρολο, και αυτό αν το σκεφτείς ακούγεται πολύ όμορφο. Η δήλωση που έκανε όμως σε συνέντευξή της μας έκανε να γελάσουμε πολύ. Και δεν το λέμε με κακία.

Σε ραδιοφωνική συνέντευξη που παραχώρησε λοιπόν είπε, πως ο Κάρολος (aka πρίγκιπας της Ουαλίας) στα 71 του είναι ο πιο fit άντρας που ξέρει. Περπατάει πολύ (τι άλλο να κάνει κι αυτός στην καραντίνα) και είναι σαν αγριοκάτσικο. Οκ, ο τελευταίος χαρακτηρισμός απλά μας έκανε να δακρύσουμε από τα γέλια.

Κοίτα να δεις που η Καμίλα είναι ακόμη full in love.