GOSSIP

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη είναι ερωτευμένη και δεν το κρύβει!

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη είναι ερωτευμένη και δεν το κρύβει!

Στην κάμερα της εκπομπής «Pop up» του ALPHA παραχώρησε συνέντευξη η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Το μοντέλο το οποίο έγινε γνωστό πριν από αρκετά χρόνια μέσα από το «Greece’s Next Top Model» μίλησε για τα επαγγελματικά της αλλά και την προσωπική της ζωή και αποκάλυψε ότι είναι ερωτευμένη.

«Πλέω σε πελάγη ευτυχίας γιατί επιτέλους ένα όνειρό μου πραγματοποιείται και αυτό είναι τα υπέροχα βασιλικά νυφικά, που τα έφτιαξα με πολλή αγάπη και πολύ κόπο. Κατάφερα επιτέλους να κάνω παραγωγή! Η Άρτα και τα Γιάννενα που λένε πάνω, με βασιλικές κορόνες, μακρύ πέπλο, δέκα μέτρα… Είχα πει, ή νεκροθάφτης θα γίνω ή θα ντύνω νύφες. Η έμπνευση για τα νυφικά ήρθε μέσα από έναν μεγάλο έρωτα που ζω, αλλά έχω πει ότι δεν θέλω να μιλάω για τα προσωπικά μου, επειδή υπάρχει κακό μάτι. Θα προτιμούσα ό,τι συμβαίνει στην προσωπική μου ζωή να το κρατήσω για μένα», ανέφερε αρχικά η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Οι επαγγελματικές δραστηριότητες της εντυπωσιακής Κρητικιάς όμως δεν σταματούν στα νυφικά: Το όμορφο μοντέλο ανέφερε ακόμα ότι ασχολείται με την εισαγωγή αυτοκινήτων. «Η αλήθεια είναι ότι παλιότερα για ένα διάστημα το έκανα αυτό και τώρα σκέφτομαι να το κάνω ξανά. Μου αρέσει να ζω, μου αρέσει πολύ και η ταχύτητα. Στην Γερμανία υπάρχει no limit. Μπορείς να τρέξεις όσο θέλεις. Έχω πατήσει το κοντέρ πάνω από 300 χιλιόμετρα/ώρα. Δεν φοβάμαι, το αγαπάω», σχολίασε η μελαχρινή καλλονή.