GOSSIP

Ελένη Κοκκίδου: Αποκάλυψε τι θα κάνει αμέσως μόλις τελειώσει η «Μουρμούρα»

Ελένη Κοκκίδου: Αποκάλυψε τι θα κάνει αμέσως μόλις τελειώσει η «Μουρμούρα»

Η Ελένη Κοκκίδου ή «Βουλίτσα» αν προτιμάτε μιας και την έχετε αγαπήσει μέσα από τον ρόλο της στην επιτυχημένη σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» έχει πάρει απόφαση να αλλάξει ολοκληρωτικά τη ζωή και την καθημερινότητά της.

Όπως είπε σε πρόσφατη τηλεοπτική συνέντευξή της, αποφάσισε να απαλλαγεί από τα βάρη του παρελθόντος και έκανε την αρχή με τα κιλά που τη βάραιναν. Έχασε μέσα σε έναν χρόνο 35 ολόκληρα κιλά και πλέον είναι μία άλλη.

«Έχασα 35 κιλά σε έναν χρόνο. Ήθελα να κάνω μια εσωτερική αλλαγή, έκλεισε ένας κύκλος ζωής και άνοιξε ένας καινούργιος. Ήθελα να ξαναβρώ την παλιά Ελένη και αποφάσισα να χάσω τα περιττά κιλά. Το περιττό βάρος στη ζωή μου γενικώς με τη συμβολική του έννοια.

Εγώ περνάω μια τέτοια φάση της ζωής μου μεγάλης φροντίδας για τον εαυτό μου, κάνω γυμναστική, μαθήματα τραγουδιού και όταν τελειώσω με τη “Μουρμούρα” θα αρχίσω να μαθαίνω βιολί», είπε η Ελένη Κοκκίδου η οποία αυτομάτως αποκάλυψε και τι θα κάνει αμέσως μόλις ολοκληρωθούν τα φετινά γυρίσματα της αγαπημένης σειράς.

Η Ελένη Κοκκίδου ανήκει στο καστ της Μουρμούρας από την αρχή της, δηλαδή εδώ και οκτώ χρόνια και ο ρόλος της είναι ένας από τους πιο αγαπημένους της ελληνικής τηλεόρασης.

Για φέτος, αν και είχε αποφασίσει να κάνει θέατρο, λόγω των προβλημάτων που έφερε μαζί του ο κορονοϊός, θα μείνει, όπως και χιλιάδες άλλοι ηθοποιοί μακριά.

Όμως, σκοπεύει να επιστρέψει δυναμικά όταν οι δυσκολίες, λόγω κορονοϊού, πάψουν να υπάρχουν.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τι δήλωσε η αγαπημένη ηθοποιός: