Photos & Video

GOSSIP

H Ελένη Χατζίδου με την κορούλα της στην πιο τρυφερή τους στιγμή! (video)

H Ελένη Χατζίδου με την κορούλα της στην πιο τρυφερή τους στιγμή! (video)

Η Ελένη Χατζίδου ανάρτησε ένα βίντεο με την κορούλα της που έχει μεγαλώσει αρκετά.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια μένεις σπίτι παρέα με την οικογένεια της και απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας εξαιτίας της έξαρσης της πανδημίας του κορονοϊού που πλήττει τους τελευταίους μήνες στην χώρα μας.

Η Ελένη Χατζίδου είναι πιο ενεργή από ποτέ στα social media και καθημερινά μοιράζεις στιγμές από την καθημερινότητα και την προσωπική της ζωή με τους ακόλουθους της. Έτσι πριν από λίγο ανέβασε ένα βίντεο στο προσωπικό της λογαριασμό στο ίνσταγκραμ με την κορούλα της να στέλνει την πιο γλυκιά καλημέρα στους φίλους της.



Η Ελένη Χατζίδου είναι μία από τις πιο τρυφερές μαμάδες του κόσμου και φροντίζει να μας αποδεικνύει μέσα από τις δημοσιεύσεις που κάνει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Αφιερώνει πολύ χρόνο στην κορούλα της ειδικότερα τώρα μέσα στην καραντίνα που έχει τον απαιτούμενο χρόνο και μαζί παίζουν ατελείωτες ώρες στο σπίτι.

Αξίζει να θυμηθούμε τα λόγια της τραγουδίστριας για την περίοδο της εγκυμοσύνης της και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε: «Στον προγεννητικό έλεγχο ανακάλυψα ότι είχα θρομβοφιλία. Δεν είχα ιδέα τι είναι αυτό. Και μου είπε ο γιατρός πως όταν με τα καλό μείνω έγκυος θα πρέπει να κάνω ενέσεις στην κοιλιά. Εγώ έκανα την αντιπηκτική μου βράδυ και μετά από μισή ώρα έσπασαν τα νερά. Και όταν πήγα στο νοσοκομείο με ρώτησαν πότε την έκανα και τους είπα πριν από 40 λεπτά και μου είπαν ότι δεν μπορώ να κάνω επισκληρίδιο. Δεν έκανα επισκληρίδιο και γέννησα στις 12 ώρες. Δεν θέλω να θυμάμαι πόσο πολύ πόνεσα».

Δείτε το video με το πανέμορφο κοριτσάκι της.