GOSSIP

Στάνκογλου: «Με κριτικάρουν τα παιδιά μου, με ηρεμούν απίστευτα»

Στάνκογλου: «Με κριτικάρουν τα παιδιά μου, με ηρεμούν απίστευτα»

Ο Γιάννης Στάνκογλου είναι ο καλεσμένος των Θοδωρή Βαμβακάρη και Τάκη Γιαννούτσου στην εκπομπή “Αυτός και ο άλλος”, την Τρίτη 15/12, λίγο μετά τα μεσάνυχτα.

Ο δημοφιλής ηθοποιός επισημαίνει τη συνήθεια των παραγωγών και τη συγκυρία, που τον θέλει να πεθαίνει στους περισσότερους ρόλους που υποδύεται. Όπως χαρακτηριστικά λέει “έχω πεθάνει ακόμα και σε Bollywood ταινία”!

Μιλά για την αγάπη του στις ακραίες καταστάσεις και περιγράφει μια από τις πιο extreme εμπειρίες της ζωής του, όταν για τις ανάγκες γυρίσματος, αλλά και για να έχει όπως λέει να διηγείται στα παιδιά του, όταν μεγαλώσουν, βούτηξε στα παγωμένα νερά του Βερίγγειου πορθμού στην Αλάσκα.

Εξηγεί γιατί στο σπίτι του δεν χρησιμοποιείται η τηλεόραση, αλλά και γιατί έκανε 10 χρόνια να επιστρέψει στο τηλεοπτικό “γυαλί”, μιλά για τους ρόλους του κακού που στοίχισαν σε σχόλια από συμμαθητές των παιδιών του, αλλά και για το ρόλο με τον οποίο ο ίδιος ταυτίστηκε περισσότερο και αποκαλύπτει την αγάπη του στον χορό και τη μουσική, αλλά και το μεγάλο επαγγελματικό και προσωπικό του απωθημένο.

Σε μια συνέντευξη με αφοπλιστικά ειλικρινή διάθεση, μιλά για τη συνήθειά του να γράφει ποίηση και διαβάζει για πρώτη φορά μπροστά σε κοινό το ποίημα που έγραψε πρόσφατα.

«Τα παιδιά μου με κριτικάρουν, ειδικά η κόρη μου, πάρα πολύ. Ο γιος μου είναι πιο… είναι δικός μου. Όταν στο μυαλό μου έχω την κακή σκέψη, αυτό που με καλμάρει είναι τα παιδιά, να πάω μισή ώρα να πάρω τα παιδιά αγκαλιά ή να παίξουμε μαζί, είναι σαν να βάζω φορτιστή», είπε. Όσο για τα extreme sports; «Μου αρέσουν πολύ, πήγα κι έκανα για πρώτη φορά ελεύθερη πτώση στα 46 μου», αποκάλυψε.

Δείτε το βίντεο

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Συναγερμός στις Ένοπλες Δυνάμεις: Η Τουρκία ανοίγει πυρ στο βορειανατολικό Αιγαίο