Photos

GOSSIP

My Style Rocks: Η αποκάλυψη της Χριστοπούλου λίγο πριν τον τελικό!

My Style Rocks: Η αποκάλυψη της Χριστοπούλου λίγο πριν τον τελικό!

My Style Rocks: Σε τελική ευθεία βρίσκεται το show μόδας του ΣΚΑΪ και η Έλενα Χριστοπούλου ανάρτησε μια φωτογραφία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και έκανε την δική της αποκάλυψη!

Η σιδηρά κυρία του μόντελινγκ και κριτής του My Style Rocks ανάρτησε μια φωτογραφία από το καμαρίνι της στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram και ενημέρωσε τους θαυμαστές της για το τέλος του παιχνιδιού.

Η Έλενα Χριστοπούλου έγραψε χαρακτηριστικά κάτω από την εν λόγω φωτογραφία: «Καλημέρα άνθρωποι , λίγο καμαρίνι ακόμα και φτάνουμε στο τέλος εμείς! Καλά τα καταφέραμε. Λίγη υπομονή ακόμα για το 2021 να ζήσουμε πάλι κανονικά (εύχομαι) !! Δεν ξέρω και τα άστρα τι λένε. Να προσέχουμε για να μας έχουμε #ηαγαπηκανειθαυματα, αγαπάτε γιατί χανόμαστε!».

Αυτά ήταν τα λόγια της Έλενας Χριστοπούλου και τα σχόλια των θαυμαστών της από κάτω ήταν πολλά και της εύχονταν τα καλύτερα για τον μεγάλο τελικό και τις γιορτινές μέρες που πλησιάζουν!

Η Έλενα Χριστοπούλου προσπαθεί να διατηρεί σε καθημερινή βάση επαφή με τους θαυμαστές της και είναι πιο ενεργή από ποτέ στον κόσμο των social media.

Nα σας θυμίσουμε πως το όνομα της κυρίας Χριστοπούλου ακουγόταν έντονα για την παρουσίαση του νέου project στο ΣΚΑΪ Makeover αλλά με την αποκάλυψη της Ηλιάνας Παπαγεωργίου από την μεσημεριανή της εκπομπή Pop Up, η Έλενα Χριστοπούλου αρνήθηκε την πρόταση από το κανάλι.

«Είναι αλήθεια, δεν θα είναι στο Makeover. Οι σχέσεις είναι πολύ καλές με το κανάλι, δεν έχει να κάνει με το αν τσακώθηκε η ίδια. Είναι κοινή απόφαση. Το concept της αρέσει, αλλά η Έλενα έχει πάρα πολλές δουλειές που εσείς δεν τις βλέπετε, αλλά εμείς τις ξέρουμε. Είναι θέμα υποχρεώσεων, προσωπικής ζωής και του σταθμού που θέλει ίσως ένα άλλο πρόσωπο. Τα βρήκαν και δεν θα προχωρήσουν μαζί», είχε αναφέρει η Ηλιάνα για την Χριστοπούλου.

Δείτε την φωτογραφία της Έλενας Χριστοπούλου από το καμαρίνι της.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Τραγωδία: Σκύλος κατασπάραξε 14χρονο - Νεκρό το παιδί