Photos

GOSSIP

Αγνώριστος ο Λάμπης Λιβιεράτος στην τελευταία του φωτoγραφία στο Instagram!

Αγνώριστος ο Λάμπης Λιβιεράτος στην τελευταία του φωτoγραφία στο Instagram!

O Λάμπης Λιβιεράτος ανάρτησε μια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και μας άφησε με το στόμα… ανοιχτό!

Ο δημοφιλής τραγουδιστής μπορεί να απέχει από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις, εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού που πλήττει τους τελευταίους μήνες την χώρα μας, βρίσκει όμως τρόπο να επικοινωνεί με τους θαυμαστές του.

Ο Λάμπης Λιβιεράτος είναι πολύ ενεργός στον κόσμο των social media και επικοινωνεί καθημερινά με το κοινό του μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram!

Έτσι, ο τραγουδιστής κοινοποίησε μια throwback φωτογραφία από τα παλιά και έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της εν λόγω φωτογραφία: «Ενα deepthrowback με που ξέθαψε (μάλλον λόγω των 200 χρόνων από την επανάσταση του '21) και με mood που με εκφράζει απόλυτα...σήμερα!».

Όπως θα δείτε και στην παρακάτω φωτογραφία, ο Λάμπης Λιβιεράτος είναι πραγματικά αγνώριστος! Πέρα από ένας επιτυχημένος τραγουδιστής είναι και ένας τρυφερός και στοργικός πατέρας.

Να σας θυμίσουμε τα λόγια που είχε πει στην τελευταία του συνέντευξη για τις κόρες του και όλα όσα συζητούν μεταξύ τους: «Θεωρώ ότι συζητάμε τα περισσότερα. Αν θέλουν να μου κρύψουν κάτι… τι να κάνουμε; Όμως, έχουν έρθει και μου έχουν πει πάρα πολλές φορές μυστικά τους και πολλά πράγματα από τη ζωή τους. Μου αρέσει να είμαι δίπλα τους και να τις συμβουλεύω. Αυτά είναι φυσιολογικά πράγματα να συμβούν στη ζωή. Αν δεν είμαι εγώ εκεί δίπλα, να συμβουλεύσω τα παιδιά μου, ποιος θα το κάνει αυτό; Ο κολλητός ή η κολλητή; Ο μόνος άνθρωπος που βλέπει με ανιδιοτέλεια κάποιον είναι ο γονιός το παιδί του. Άρα, αν δεν δεις σαν φίλος το παιδί σου, αν δεν κάτσεις φιλικά δίπλα του, όπως θα του μίλαγε ο κολλητός του, που ακόμα και ο κολλητός καμιά φορά έχει υστεροβουλία. Δεν έχεις ακούσει που έρχονται και λένε: «Με πρόδωσε ο κολλητός μου;».

Δείτε την throwback φωτογραφία του Λάμπη Λιβιεράτου!

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

SMS 13033: Προσοχή! Αυτός ο κωδικός δεν θα ισχύει τα Θεοφάνεια