GOSSIP

Ιωάννα Μαλέσκου – Κωνσταντίνος Αργυρός: Νέος έρωτας στη showbiz; Τι συμβαίνει ανάμεσά τους (pics)

Ιωάννα Μαλέσκου – Κωνσταντίνος Αργυρός: Νέος έρωτας στη showbiz; Τι συμβαίνει ανάμεσά τους (pics)

Ιωάννα ΜαλέσκουΚωνσταντίνος Αργυρός: Τα βλέμματα και τα μηνύματα που άναψαν φωτιές

Το γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες η φήμη για σχέση ανάμεσα στον Κωνσταντίνο Αργυρό και την Ιωάννα Μαλέσκου. Από που προέκυψε όμως αυτή η «βόμβα»; Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Οι δυο τους ήταν καλεσμένοι στο πρωτοχρονιάτικο «Στην υγειά μας ρε παιδιά» και εκεί φαίνεται πως «γεννήθηκε» το φλερτ. Η παρουσιάστρια του «Love It» μαγνήτισε όλα τα βλέμματα με το υπέροχο κόκκινο φόρεμά της, με την κάμερα να πιάνει συχνά τον τραγουδιστή να την κοιτάει, αλλά και εκείνη να ρίχνει ματιές πάνω του.

Καλεσμένος στην εκπομπή ήταν και ο Στέφανος Κωνσταντινίδης, ο οποίος στην «Φωλιά των Κούκου», είπε την άποψή του και όσα είδε εκείνη τη βραδιά. «Εγώ αυτό που είδα είναι ότι τα παιδιά δεν γνωρίζονταν από πριν. Αφού αντάλλαξαν τηλέφωνο την ώρα της εκπομπής. Πάντως είναι κουκλάκια ζωγραφιστά ταιριάζουν πολύ», ήταν τα λόγια του δημοσιογράφου.

Από την άλλη, τις τελευταίες ώρες η δαιμόνια Soula Glamorous, ένα προφίλ στο Instagram με χιλιάδες ακόλουθους που πολλές φορές βγάζει αλήθειες στο χώρο της showbiz, δημοσίευσέ εικόνες που αναφέρουν πως έκανε ο ένας τον άλλον follow στο Instagram. Προς το παρόν, κανείς από τους δύο δεν έχει πάρει θέση επί του θέματος….

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ένοπλες Δυνάμεις: Τέλος η θρυλική «καναδέζα» - Αυτό θα είναι το νέο «εθνικό όχημα»