Photos

GOSSIP

H Μαρία Μπακοδήμου παίρνει θέση για την Σοφία Μπεκατώρου και ξεσπά δημόσια!

H Μαρία Μπακοδήμου παίρνει θέση για την Σοφία Μπεκατώρου και ξεσπά δημόσια!

Η Μαρία Μπακοδήμου ανάρτησε την ανακοίνωση της Ομοσπονδίας Ιστιοπλοΐας για την Σοφία Μπεκατώρου και ξέσπασε με όσα διάβασε.

Άλλη μια επώνυμη κυρία από την ελληνική showbiz πήρε θέση για την Σοφία Μπεκατώρου, η οποία έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης. Πολλοί είναι εκείνοι που τάχθηκαν υπέρ της αθλήτριας δημόσια και την υποστήριξαν φανατικά!

Η γνωστή παρουσιάστρια ξέσπασε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram για την ανακοίνωση της Ομοσπονδίας Ιστιοπλοΐας και την ενόχλησαν οι λέξεις «ατυχές περιστατικό», οπού εμπεριείχε μέσα η ανακοίνωση. Εκτός... εαυτού η Μαρία Μπακοδήμου με όσα γράφτηκαν μέσα στην εν λόγω ανακοίνωση και ξέσπασε δημόσια.

Η παρουσιάστρια χαρακτηριστικά έγραψε κάτω από την ανακοίνωση: «ΝΤΡΟΠΗ!!! Η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας Ιστιοπλοΐας χαρακτηρίζει στην ανακοίνωση της το βιασμό που κατήγγειλε η Ολυμπιονίκης Σοφία Μπεκατωρου ΔΥΣΑΡΕΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ. Θα πρέπει να επανέλθει με μια διορθωτική ανακοίνωση η Ομοσπονδία αν θέλει να σώσει την αξιοπρέπεια και τη σοβαρότητα της. Δυσάρεστο περιστατικό είναι να τσακωθείς με κάποιον στα φανάρια.».

Και συνέχισε, γράφοντας: «Ο βιασμός είναι έγκλημα. Οποίος αναφέρει ένα έγκλημα ως δυσάρεστο περιστατικό ή δεν έχει αξίες ή δεν ξέρει Ελληνικά. Μετά απορούμε γιατί τόσα θύματα βιασμών σιωπούν . Είμαστε όλοι κοντά στη Σοφία Μπεκατώρου και συνολικά στις γυναίκες που έχουν τη δύναμη και το θάρρος να καταγγείλουν αυτό το έγκλημα παρόλο που ξέρουν ότι θα έχουν να αντιμετωπίσουν ανάλογες- γελοίες το λιγότερο , τραυματικές κυρίως αντιδράσεις . Η φωνή μας είναι η δύναμη μας.».

Δείτε την ανάρτησή της.