Photos & Video

GOSSIP

Πυρπασόπουλος: «Είναι δύσκολο να μιλήσουν οι γυναίκες, γιατί στοχοποιούνται»

Πυρπασόπουλος: «Είναι δύσκολο να μιλήσουν οι γυναίκες, γιατί στοχοποιούνται»

O Γιώργος Πυρπασόπουλος σε πρόσφατη συνέντευξή που παραχώρησε στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμνανού μίλησε μεταξύ άλλων για τις καταγγελίες βίας στον χώρο του θεάτρου και της υποκριτικής.

Στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» και στον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο μίλησε ο ηθοποιός Γιώργος Πυρπασόπουλος.

Ο δημοφιλής ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για την εκπομπή «Συν γυναιξί» που παρουσιάζει στην ΕΡΤ, αλλά αναφέρθηκε και στις καταγγελίες βίας στον χώρο του θεάτρου και της υποκριτικής των συνάδελφων ηθοποιών.

Για τις καταγγελίες βίας και κακοποίησης που έχουν πέσει σαν μορφή χιονοστιβάδας στον εγχώριο καλλιτεχνικό χώρο είπε ο Γιώργος Πυρπασόπουλος: «Επιτέλους έγινε και εδώ με έναν τρόπο. Είναι πολύ δύσκολο να μιλήσουν οι γυναίκες γι’ αυτά τα θέματα, γιατί στοχοποιούνται τα θύματα, αντί να ενοχοποιηθούν οι πραγματικοί ένοχοι».

Όσον αφορά την ζωή του, ο γνωστός ηθοποιός αποκάλυψε: «Πιστεύω ότι με έχει επηρεάσει στον δυναμισμό, ο δυναμικός χαρακτήρας της μητέρας μου. Ξεκίνησα να δουλεύω από τα 12 χρόνια μου και όταν άρχισαν τα πράγματα να μην πηγαίνουν καλά, αναρωτήθηκα τι στήριγμα έχω. Και έτσι βρήκα ένα αντίμετρο σε αυτά που με ικανοποιούν. Τα τελευταία τρία χρόνια ασχολούμαι δυναμικά με την αναρρίχηση».

Τέλος, αποκάλυψε στον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο ποιες είναι οι αγαπημένες του τηλεοπτικές δουλειές: «Τα αγαπημένα μου σήριαλ ήταν το “Λόγω Τιμής”, “Τι συμβαίνει με τον Χάρη;” και τα “Υπέροχα Πλάσματα”».

Δείτε το παρακάτω video με όσα είπε ο Γιώργος Πυρπασόπουλος στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται».