GOSSIP

Βανδή - Νικολαΐδη: Ένας έρωτας που έληξε μετά από 18 χρόνια γάμου -Τι έλεγαν πριν από μερικούς μήνες

Βανδή - Νικολαΐδη: Ένας έρωτας που έληξε μετά από 18 χρόνια γάμου -Τι έλεγαν πριν από μερικούς μήνες

Την απόφασή τους να τραβήξουν ξεχωριστούς δρόμους στην προσωπική τους ζωή ανακοίνωσαν ένα από τα πιο γνωστά ζευγάρια της εγχώριας showbiz, η Δέσποινα Βανδή και ο Ντέμης Νικολαΐδης με μια κοινή τους δήλωση. 

Πριν από μερικούς μήνες η Δέσποινα Βανδή, είχε φιλοξενηθεί στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί πως μετά από λίγο καιρό το ζευγάρι θα ανακοινώσει τον χωρισμό τους. Ο Ντέμης Νικολαΐδης, τοποθετήθηκε δημόσια για την πρώην σύζυγο του.

Ντέμης για Δέσποινα: Είχαμε πει πως θα παντρευτούμε όταν θέλουμε να κάνουμε παιδί


«Η Δέσποινα είναι μια σπουδαία γυναίκα. Πρώτη φορά την είδα σε μια αφίσα. Μετά πήγα στο μαγαζί. Την πήρα τηλέφωνο από το πουθενά και μετά από τρεις μήνες συναντηθήκαμε. Μου άρεσε. Νέος ήμουν. Κατάλαβα πολύ γρήγορα πως δεν θα είναι κάτι περαστικό. Πέρασαν 21 χρόνια. Είχαμε πει πως θα παντρευτούμε όταν θέλουμε να κάνουμε παιδί. Θυμάμαι πως ήμουν στο γραφείο μου και η Δέσποινα μαγείρευε. Και τη φωνάζω, έρχεται και της λέω “λέω να παντρευτούμε”. Αυτό. Χωρίς να με ταλαιπωρεί κάποια σκέψη, ήθελα να κάνουμε παιδί. Αν και ήμουν νέος για άντρας. Τον Ιούνιο παντρευτήκαμε, ήταν έγκυος και δεν το ξέραμε. Οι πιο δύσκολες στιγμές ήταν όταν είχα αναλάβει πρόεδρος στην ΑΕΚ και γέννησε η Δέσποινα. Έλειπα μονίμως. Εκεί περάσαμε την πιο δύσκολή περίοδο».

Δέσποινα για Ντέμη: Με πήρε τηλέφωνο και μου είπε πως είναι ο Ντέμης Νικολαΐδης


«Τον Ντέμη τον γνώρισα το 1999. Κλείνουμε 21 χρόνια. Με πήρε τηλέφωνο και μου είπε πως είναι ο Ντέμης Νικολαΐδης. Δεν τον πίστεψα και ρώτησα ποιος είναι. Τον είχα δει σε κάτι εξώφυλλα, γιατί δεν ήξερα από ποδόσφαιρο. Είχε γίνει ένας χορός της ΑΕΚ και με είχε δει. Μετά από τρεις μήνες που μιλούσαμε χωρίς να έχουμε συναντηθεί, μου λέει “μήπως να βρεθούμε;” Και του λέω “νομίζω πως βιάζεσαι λιγάκι”. Δε θα το ξεχάσει ποτέ αυτό. Μα κάτι ήξερα. 21 χρόνια», είχε δηλώσει η Δέσποινα Βανδή.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: Συναγερμός από τον δείκτη μεταδοτικότητας - Οι 7 προορισμοί που χτυπούν «καμπανάκι»