GOSSIP

Ηλίας Μπόγδανος: Το τελευταίο «μικρό update» για την υγεία του

Ηλίας Μπόγδανος

Στο νοσοκομείο με κορονοϊό εξακολουθεί να νοσηλεύεται ο Ηλίας Μπόγδανος.

Στο νοσοκομείο συνεχίζει να δίνει τη μάχη του με τον κορονοϊό ο φιναλίστ του τελικού του φετινού Survivor, Ηλίας Μπόγδανος.

Ο Ηλίας Μπόγδανος βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό πέντε ημέρες μετά τον τελικό του ριάλιτι επιβίωσης και εδώ και μερικά 24ωρα νοσηλεύεται σε νοσοκομείο.

Στο τελευταίο update για την κατάσταση της υγείας του ο τραγουδιστής δηλώνει ότι η Δευτέρα ήταν η πρώτη ημέρα που ένιωθε «πολύ καλά».

«Mικρό update: Πρώτη μέρα που νιώθω πολύ καλά. Και εγώ αλλά και οι υπόλοιποι νοσούντες στον θάλαμο, κάτι το οποίο με γεμίζει πολύ δύναμη. Χωρίς τα τόσα μηνύματα στήριξής σας δε θα είχα την ψυχολογία να το παλέψω τόσο δυνατά. Σας ευχαριστώ και σας στέλνω την αγάπη μου. Σύντομα κοντά σας» έγραψε χαρακτηριστικά στο Instagram.

H ανάρτηση του Ηλία Μπόγδανου

Την αποκάλυψη για τη νοσηλεία του έκανε ο ίδιος το μεσημέρι της Παρασκευής (16-07) ποστάροντας μια φωτογραφία από το κρεβάτι του νοσοκομείου.

«Ένα μικρό update για την υγεία μου: Από χθες νοσηλεύομαι στο νοσοκομείο, σίγουρα για καλύτερο. Όλα γίνονται για κάποιο λόγο. Ελπίζω σύντομα κοντά σας… Με αγάπη, Η.», έγραψε ο ίδιος ενημερώνοντας τους followers του για την κατάσταση της υγείας του.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Υποχρεωτικός εμβολιασμός: «Δεύτερες σκέψεις» μετά τους υγειονομικούς - Ορόσημο η 1η Σεπτεμβρίου