GOSSIP

Ελένη Δήμου: «Είμαι χάλια» - Ξανά στο νοσοκομείο η τραγουδίστρια (vid)

Ελένη Δήμου κορονοϊός
Το βίντεο που ανέβασε η Ελένη Δήμου στα social media

Στο νοσοκομείο μπαίνει και πάλι η Ελένη Δήμου, η οποία νοσεί από κορονοϊό.

Με βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η τραγουδίστρια ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους πως είναι χάλια και ότι θα μπει ξανά στο νοσοκομείο.

«Τελικά αυτό που ήθελα να αποφύγω δεν μπορώ να το αποφύγω. Σε λίγο φεύγω για νοσοκομείο. Είμαι χάλια», λέει η Ελένη Δήμου στο βίντεο που δημοσίευσε.

Η γνωστή τραγουδίστρια που συμμετέχει στο J2US, πριν μερικές ημέρες αποκάλυψε πως βρέθηκε θετική στον κορονοϊό. Μάλιστα, στην ανάρτηση που είχε κάνει τότε η Ελένη Δήμου είχε αποκαλύψει πως χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο για το οξυγόνο της.

Παρότι όμως είχε επιστρέψει στο σπίτι της, τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως θα περίμενε και έτσι μέσω μιας νέας ανάρτησης που έκανε στους λογαριασμούς της στα social media, η Ελένη Δήμου αποκάλυψε πως είναι χάλια και χρειάζεται να ξαναμπεί στο νοσοκομείο.

Ο Νίκος Κοκλώνης μίλησε στο "Happy Day" και για τα κρούσματα κορονοϊού στο J2US και ειδικά αναφέρθηκε στην Ελένη Δήμου. «Είναι εμβολιασμένη, έχει κάνει AstraZeneca, μέχρι χθες ήταν μια χαρά. Σήμερα το πρωί μου έστειλε ένα μήνυμα ότι έχει μια δύσπνοια και ήθελε να πάει στο νοσοκομείο. Μίλησε με τον γιατρό της παραγωγής που είναι λοιμωξιολόγος και της κανονίζει να πάει στο νοσοκομείο για να είμαστε σίγουροι».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Αποτροπιασμός: Στέλνουν στα social media φωτογραφία του Mad Clip από το νεκροτομείο

GNTM 4: Αγνώριστος ο Θοδωρής Τσαρούχας – Δείτε τον χωρίς μούσι και με κοντό μαλλί (pics)

Καιρός: Ισχυρή κακοκαιρία προ των πυλών - Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν (vid)