GOSSIP

Σάκης Ρουβάς: Η δήλωση για τον Δημήτρη Λιγνάδη έφερε έντονες αντιδράσεις – Τι απαντά ο ίδιος

Σάκης Ρουβάς
Η απάντηση του τραγουδιστή για το θέμα Λιγνάδη.
Glomex/Mega

Σάκης Ρουβάς: Η τοποθέτησή του για τον Δημήτρη Λιγνάδη προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων. Σάλος στα social media, έντονη διαφωνία του μουσικοσυνθέτη Νίκου Τερζή και «αναδίπλωση» από τον τραγουδιστή.

Μια απάντηση του Σάκη Ρουβά, κατά τη διάρκεια συνέντευξης στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» στο Mega, προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων. Ο γνωστός τραγουδιστής τοποθετήθηκε για τον Δημήτρη Λιγνάδη, τον οποίο γνώριζε και μάλιστα είχαν συνεργαστεί, αναφέροντας πως έπεσε από τα σύννεφα όταν ξέσπασε η πολύκροτη υπόθεση η οποία οδήγησε στη φυλακή τον γνωστό σκηνοθέτη.

«Όταν έσκασε αυτή η βόμβα, έπεσα από τα σύννεφα. Εγώ τον Δημήτρη τον αγάπησα και ό,τι συναίσθημα έχω είναι θαυμασμού και αγάπης και έτσι έζησα δίπλα του. Αυτήν είναι η κατάθεσή μου, το βίωμά μου. Με βοήθησε πάρα πολύ να ανακαλύψω καλλιτεχνικά όλο αυτό. Όλη αυτή η περίοδος με συγκλόνισε, όταν έσκασε έπεσα από τα σύννεφα. Τρόμαξα, φοβήθηκα, ένιωσα μεγάλη λύπη για τον άνθρωπο αυτόν, ο οποίος καταλαβαίνω ότι βρίσκεται σε μία κόλαση», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Σάκης Ρουβάς για το θέμα Λιγνάδη.

Νίκος Τερζής: Θα είμαι κακός αν σου απαγορεύσω να λες δικό μου τραγούδι;

Η τοποθέτηση αυτή, προκάλεσε έντονες αντιδράσεις τόσο στα social media όσο και από άλλους ανθρώπους του καλλιτεχνικού κόσμου. Ενδεικτικό παράδειγμα, η αντίδραση του Νίκου Τερζή.

Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης ανέφερε «Τώρα αν σου απαγορεύσω να λες οποιοδήποτε δικό μου τραγούδι, θα είμαι εγώ ο κακός και ο παράξενος;», στο Twitter όπου τα σχόλια κατά του Σάκη Ρουβά πήραν μορφή «χιονοστιβάδας».

Μάλιστα, πέρα από το hashtag #Ρουβάς, που ήταν στα trend το τελευταίο 24ωρο, δημιουργήθηκε και hashtag #cancelrouvas, με πολύ έντονες αντιδράσεις.

Η απάντηση του Σάκη Ρουβά: Τα θύματα περνάνε μια αληθινή κόλαση

Μετά τον σάλο που ξέσπασε, ο Σάκης Ρουβάς τοποθετήθηκε μέσα από το Twitter. Ο ίδιος υποστήριξε πως η αναφορά του αφορούσε τον επαγγελματία Δημήτρη Λιγνάδη τον οποίο και γνώρισε, αναφέροντας ότι οι κατηγορούμενοι για τέτοιου είδους πράξεις θα πρέπει να κρίνονται αποκλειστικά και μόνο από τη δικαιοσύνη. Επιπλέον, υπογράμμισε πως είναι στο πλευρό των θυμάτων καθώς περνούν «μια κόλαση», όπως ανέφερε.

«Τα λόγια μου αναφέρονταν στον άνθρωπο που εγώ γνώρισα επαγγελματικά, σε μια συγκεκριμένη καλλιτεχνική περίσταση, πριν από όλα αυτά που διαδραματίστηκαν και έγιναν γνωστά τον τελευταίο καιρό, και τα οποία και για εμένα ήταν ένα σοκ. Σαν πατέρας και σαν άνθρωπος θεωρώ ότι τα θύματα περνάνε μια αληθινή κόλαση. Μόνο συμπόνια, αγάπη, σεβασμός και υποστήριξη για τα θύματα κάθε είδους εγκληματικών πράξεων, στα οποία και στέκομαι δίπλα. Τέλος, όποιος διαπράττει εγκληματικές πράξεις κρίνεται μόνο από την Δικαιοσύνη», έγραψε στο Twitter ο Σάκης Ρουβάς.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Σάκης Ρουβάς: Η απάντησή του μετά τον σάλο που προκάλεσαν οι δηλώσεις του για τον Δημήτρη Λιγνάδη