GOSSIP

Σάκης Ρουβάς: Η απάντησή του μετά τον σάλο που προκάλεσαν οι δηλώσεις του για τον Δημήτρη Λιγνάδη

Σάκης Ρουβάς: Η απάντησή του μετά τον σάλο που προκάλεσαν οι δηλώσεις του για τον Δημήτρη Λιγνάδη
Με ανάρτησή του στο Instagram ο τραγουδιστής θέλησε να δώσει τη δική τους απάντηση στους επικριτές του 
Instagram: sakisrouvas

Σάκης Ρουβάς: Με ανάρτησή του στο Instagram ο τραγουδιστής θέλησε να δώσει τη δική τους απάντηση στους επικριτές του 

Έντονες αντιδράσεις έχουν προκαλέσει τις τελευταίες ώρες οι δηλώσεις του Σάκη Ρουβά για τον Δημήτρη Λιγνάδη. Ο τραγουδιστής ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» το πρωί του Σαββάτου και μεταξύ άλλων, μίλησε και για τον σκηνοθέτη, τονίζοντας μάλιστα πως «τον αγάπησε».

«Όταν έσκασε αυτή η βόμβα, έπεσα από τα σύννεφα. Εγώ τον Δημήτρη τον αγάπησα και ό,τι συναίσθημα έχω είναι θαυμασμού και αγάπης και έτσι έζησα δίπλα του. Αυτήν είναι η κατάθεσή μου, το βίωμά μου. Με βοήθησε πάρα πολύ να ανακαλύψω καλλιτεχνικά όλο αυτό. Όλη αυτή η περίοδος με συγκλόνισε, όταν έσκασε έπεσα από τα σύννεφα. Τρόμαξα, φοβήκα, ένιωσα μεγάλη λύπη για τον άνθρωπο αυτόν, ο οποίος καταλαβαίνω ότι βρίσκεται σε μία κόλαση.

Θέλω να είμαι απόλυτα ξεκάθαρος, με την αλήθεια τη δική μου. Εγώ το πρόσωπο που γνώρισα είναι αυτό που σας περιγράφω. Ό,τι άλλο έχει συμβεί δεν το γνωρίζω, περιμένω να αποδειχτεί. Δεν μπορώ να κάνω τον δικαστή. Μέσα μου κρατάω αυτά που έζησα με τον Δημήτρη. Ακόμα κι αν συμβαίνουν αυτά που λένε τα θύματα, βεβαίως υπάρχει στεναχώρια και λύπη, πρέπει να υπάρχει μια γωνιά για τα θύματα και τους ανθρώπους που προφανώς πάσχουνη από κάτι. Όπως τους ναρκωμανείς τους αγκαλιάζουμε και τους φροντίζουμε κάπως, νομίζω ότι κι αυτό είναι μια παθολογία που χρίζει θεραπείας και βοήθειας. Να προστατεύσουμε τους ανθρώπους που μπορούν να πέσουν θύματα και να εκτεθούν. Πρέπει να αγαπήσουμε όλους τους ανθρώπους. Πρέπει να δούμε από που προέρχονται τα αίτια της παθολογίας αυτής. Ο Δημήτρης Λιγνάδης είναι άνθρωπος που γνώρισα και αγάπησα και πέρασα καταπληκτικά μαζί του. Αυτό που του συμβαίνει λυπάμαι, φαντάζομαι ότι όλοι βάζουμε το χέρι μας για να μας συμβεί κάτι, όμως δεν μπορώ να τον κρίνω αυτή τη στιγμή».

Μετά από αυτήν του την τοποθέτηση, ακολούθησε χαμός στα social media, με χρήστες να τα βάζουν με τον τραγουδιστή και στο twitter να γίνονται trend το όνομά του, αλλά και το #cancel_rouvas.

Σάκης Ρουβάς: Η απάντησή του μέσω Instagram

Το βράδυ του Σαββάτου (12/2) ο Σάκης Ρουβάς με μια ανάρτηση στο Instagram, θέλησε να ξεκαθαρίσει τι ακριβώς εννοούσε και παράλληλα να τονίσει πως βρίσκεται στο πλευρό των θυμάτων.

Η ανάρτηση του Σάκη Ρουβά:

«Τα λόγια μου αναφέρονταν στον άνθρωπο που εγώ γνώρισα επαγγελματικά, σε μια συγκεκριμένη καλλιτεχνική περίσταση, πριν από όλα αυτά που διαδραματίστηκαν και έγιναν γνωστά τον τελευταίο καιρό, και τα οποία και για εμένα ήταν ένα σοκ.

Σαν πατέρας και σαν άνθρωπος θεωρώ ότι τα θύματα περνάνε μια αληθινή κόλαση.

Μόνο συμπόνια, αγάπη, σεβασμός και υποστήριξη για τα θύματα κάθε είδους εγκληματικών πράξεων, στα οποία και στέκομαι δίπλα.

Τέλος, όποιος διαπράττει εγκληματικές πράξεις κρίνεται μόνο από την Δικαιοσύνη».

Η ανάρτηση του Σάκη ΡουβάInstagram: sakisrouvas

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Σάκης Ρουβάς: Σάλος στα social media μετά τις δηλώσεις του για τον Δημήτρη Λιγνάδη (videos)

Ναταλία Γερμανού: Πώς σχολίασε τις δηλώσεις του Σάκη Ρουβά για τον Δημήτρη Λιγνάδη

Σάκης Ρουβάς: Η πρώτη απάντηση για τον Δημήτρη Λιγνάδη - «Έπεσα από τα σύννεφα, εγώ τον αγάπησα»