GOSSIP

Σαμπάνης: Για ποιον τραγουδιστή προοριζόταν η επιτυχία «Μην Ξαναρθείς» - Η αποκάλυψη του τραγουδιστή

Σαμπάνης: Για ποιον τραγουδιστή προοριζόταν η επιτυχία «Μην Ξαναρθείς» - Η αποκάλυψη του τραγουδιστή
Ο Γιώργος Σαμπάνης.

Ο γνωστός τραγουδιστής και συνθέτης Γιώργος Σαμπάνης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «The 2night Show» όπου αποκάλυψε για ποιον τραγουδιστή προοριζόταν η επιτυχία «Μην Ξαναρθείς» 

Ο Γιώργος Σαμπάνης καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου αποκάλυψε πως το τραγούδι “Μη Ξαναρθείς” που τραγούδησε ο Αντώνης Ρέμος και έγινε μεγάλη επιτυχία, αρχικά προοριζόταν για τον Γιώργο Μαζωνάκη.

«Είναι πολύ ιντριγκαδόρικη η ιστορία. Είναι δύο εξαίρετοι τραγουδιστές. Εγώ με τον Γιώργο ξεκίνησα από το 2008. Εκείνη τη στιγμή είχα γνωρίσει τη Νίκη Παπαθεοχάρη, μια εξαίρετη στιχουργό. Μου είχε δώσει τον στίχο και τον είχα καιρό στις σημειώσεις μου. Αλλά δεν μπορούσα να γράψω ούτε κουβέντα. Κάποια στιγμή, λέω θα γράψω όποιον στίχο πιάσω (σ.σ. από τις σημειώσεις). Έπιασα το “Μη Ξαναρθείς” και μου βγήκε τελικά πολύ ωραία. Παίρνω τη Νίκη, της άρεσε και θα το έδινα στον Γιώργο. Του άρεσε πολύ και του Μαζωνάκη κι όταν ήταν να πάμε στο στούντιο, είχε πυρετό και το ακυρώσαμε» ανέφερε ο Γιώργος Σαμπάνης.

Και συνέχισε: «Η Νίκη νόμιζε ότι κάτι δεν πάει καλά και ότι ο Γιώργος δεν θέλει να ακούσει το τραγούδι. Τότε το πήρε και το πήγε στον άντρα της, ο οποίος συνεργαζόταν τότε με τον Αντώνη Ρέμο. Εγώ δεν ήξερα τίποτα. Μία ημέρα μετά πάμε για καφέ με τη Νίκη, εμφανίζεται ο Αντώνης Ρέμος και μου λέει σε ευχαριστώ για το πολύ ωραίο τραγούδι».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.