GOSSIP

Χατζηγιάννης: «Μέναμε σε προσφυγικές δομές, οι γονείς μου έχασαν τα πάντα σε μια νύχτα»

Χατζηγιάννης: «Μέναμε σε προσφυγικές δομές, οι γονείς μου έχασαν τα πάντα σε μια νύχτα»
Ο αγαπημένος τραγουδιστής, αναφέρθηκε στα πρώτα του βήματα στο τραγούδι και την έμμονη του με τον Γιώργο Νταλάρα.
Facebook - Μιχάλης Χατζηγιάννης

Μιχάλης Χατζηγιάννης: «Οι γονείς μου έχασαν τα πάντα σε μια μέρα με την τουρκική εισβολή στην Κύπρο».

Μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης στην τηλεόραση του «Mega» και αναφέρθηκε στην εισβολή στην Κύπρο, στο ξεκίνημά του στην εφηβεία αλλά και το πόσο έμοιαζε η φωνή του με αυτή του Γιώργου Νταλάρα.

Μιλώντας για την μουσική του καριέρα ο Μιχάλης Χατζηγιάννης αναφέρθηκε στο ξεκίνημα: «Ξεκίνησα ως μουσικός. Δεν ήξερα ότι μπορώ να τραγουδήσω. Πήγα σε talent show στην ηλικία των 14 ετών. Εκεί διακρίθηκα και η επιβράβευση ήταν ένας δίσκος. Έτσι έκανα τον πρώτο δίσκο και ο ένας έφερνε τον επόμενο».

Ο ίδιος αναφέρθηκε και στην αναγνώριση του κόσμου λέγοντας: «Ήταν πολύ παράξενο, δεν ήξερα πώς να αντιδράσω. Σε χαιρετούν όλοι, σου φωνάζουν και σου φαίνεται πολύ περίεργο. Εσύ είσαι ένας έφηβος που παίζεις μπάλα με τους κολλητούς σου και την επόμενη μέρα σε παίρνουν για μια συνέντευξη».

Σχετικά με την τούρκικη εισβολή στην Κύπρο ο γνωστός τραγουδιστής ανέφερε: «Οι γονείς μου παντρεύτηκαν μια μέρα πριν την εισβολή. Θυμάμαι τον εαυτό μου πολύ αμυδρά ότι μέναμε σε προσφυγικές δομές. Ήταν κάτι παραπήγματα. Την θλίψη, τον θυμό και την οργή την έχω κάνει κτήμα μου από τους γονείς μου. Έχασαν τα πάντα σε μια νύχτα».

Τέλος αναφέρθηκε στην συνεργασία του με τον Γιώργο Νταλάρα τονίζοντας: «Όταν πρωτοβγήκε έλεγαν ότι η φωνή μου μοιάζει με του Γιώργου Νταλάρα, είχα εμμονή μαζί του. Τον είχα ως απόλυτο πρότυπο».

Διαβάστε επίσης:

Κομμένα Τα Πρέπει: Το music video για το νέο τραγούδι του Μιχάλη Χατζηγιάννη μόλις κυκλοφόρησε!