GOSSIP

Έξαλλος ο Κωστέτσος με το φόρεμα της Καρντάσιαν - «Το έκανες να μοιάζει με φτηνό κομπινεζόν» (pics)

Έξαλλος ο Κωστέτσος με το φόρεμα της Καρντάσιαν - «Το έκανες να μοιάζει με φτηνό κομπινεζόν» (pics)
Instagram: kimkardashian

Η Κιμ Καρντάσιαν επέλεξε να φορέσει στο «Met Gala» το «θρυλικό» φόρεμα της Μέριλιν Μονρόε και προκάλεσε την οργή του Βασίλειου Κωστέτσου.

Η Κιμ Καρντάσιαν εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί του Met Gala μαζί με τον αγαπημένο της, Πιτ Ντέιβιντσον. Το ζευγάρι τράβηξε τα βλέμματα των φωτογράφων, αλλά περισσότερο η διάσημη τηλεπερσόνα, η οποία φορούσε μία τουαλέτα με… ιστορία.

Το ολόχρυσο φόρεμα με πολύτιμους κρυστάλλους είχε ραφτεί για τη Μέριλιν Μονρόε και το είχε φορέσει πριν 60 χρόνια, όταν τραγούδησε τα «χρόνια πολλά» για τα 45α γενέθλια του τότε προέδρου των ΗΠΑ, Τζον Κένεντι.

Η Κιμ παραδέχτηκε ότι χρειάστηκε να χάσει 16 κιλά σε τρεις εβδομάδες για να φορέσει το «ακριβότερο φόρεμα του κόσμου» αξίας 4,8 εκατομμυρίων δολαρίων.

Ο Βασίλειος Κωστέτσος βλέποντας την εμφάνιση της Κιμ, έγινε έξαλλος και ξέσπασε με μία ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Intagram.

«Πως μπορείς να καταστρέψεις την εικόνα σου μέσα σε ένα βράδυ! Πολύ Απλά! Τολμώντας να διανοηθείς να φορέσεις…. και να πιστέψεις…. ότι είσαι Μύθος! Δυστυχώς Κιμ…. έστω και μετά από 60 Χρόνια!!!! Η Marilyn Monroe απέδειξε ότι ήταν είναι και θα είναι το Απόλυτο Θηλυκό κορμί!

Και εσύ απέδειξες πως ένα φόρεμα με Ιστορία μπορεί δυστυχώς να μοιάζει με ένα φτηνό κομπινεζον…. και πολλά άλλα….

Η Μονρόε σε έβαλε στην Θέση που σου αξίζει….», έγραψε ο Βασίλειος Κωστέτσος.