GOSSIP

Ανέστης Βλάχος: Ο γιος του μήνυσε τη δεύτερη σύζυγο του ηθοποιού για ανθρωποκτονία από δόλο

Ανέστης Βλάχος: Ο γιος του μήνυσε τη δεύτερη σύζυγο του ηθοποιού για ανθρωποκτονία από δόλο
Δεν έχει τέλος η διαμάχη στην οικογένεια του αείμνηστου Ανέστη Βλάχου

Δεν έχει τέλος η διαμάχη στην οικογένεια του αείμνηστου Ανέστη Βλάχου

Ένα νέο κεφάλαιο γράφτηκε το πρωί της Πέμπτης όσον αφορά το θρίλερ με το άνοιγμα της διαθήκης του αείμνηστου ηθοποιού Ανέστη Βλάχου, που έφυγε από τη ζωή, τον Αύγουστο του 2021.

Πρωταγωνιστές του θρίλερ τα παιδιά του ηθοποιού, ο γιος του Ηρακλής και η κόρη του Έλλη με τον πρώτο να καταθέτει την Πέμπτη (19/05) μήνυση κατά της δεύτερης συζύγου του πατέρα του και της κόρης της.

Η μήνυση του Ηρακλή Βλάχου κατά της ετεροθαλούς αδελφής του αφορά πλαστογραφία με χρήση, απάτη επί τω δικαστηρίω κι ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο, άλλως εξ αμελείας.

«Είχα τυπικές σχέσεις. Αν έβλεπα αυτά τα άτομα στον δρόμο, όχι μόνο δεν θα τα κοιτούσα αλλά θα έτρεχα μακριά» υποστήριξε ο ίδιος προσθέτοντας: «Στη διαθήκη γράφει πως ορίζεται ότι βασική κληρονόμος είναι η ετεροθαλής αδερφή μου. Δεν αναφέρει κάτι άλλο».

«Γιατί η κυρία Βλάχου όσο ήταν εν ζωή δεν ήρθε να μου πει ξέρεις τα άφησε όλα σε εμένα ο πατέρας για να ρωτήσουμε τον πατέρα;» αναρωτήθηκε ο Ηρακλής Βλάχος ο οποίος στην ερώτηση για το τι ακριβώς γράφει η διαθήκη απάντησε: «Γράφει ότι δίνει στην κόρη του όλη την κινητή και ακίνητη περιουσία. Είχε ένα σπίτι, άλλο ένα στη Δράμα και κάτι αγροτεμάχια».

Ο Ηρακλής Βλάχος αμφισβητεί πως είναι ο γραφικός χαρακτήρας του πατέρα του στη διαθήκη και στο παρελθόν έχει απευθύνει έκκληση μέσα από το Διαδίκτυο σε όποιον έχει χειρόγραφά του Ανέστη Βλάχου να του τα παραχωρήσει.

Διαβάστε επίσης:

Ανέστης Βλάχος: Άνοιξε η διαθήκη του – Δικαστικό αγώνα προαναγγέλλει ο γιός του

Ανέστης Βλάχος: Ξεσπά ο γιος του για τη διαθήκη - «Είναι πλαστή» (vid)