GOSSIP

Πρίγκιπας Λούις: Οι αδημοσίευτες φωτογραφίες του 4χρονου από το Ιωβηλαίο που λάτρεψαν οι Βρετανοί

Πρίγκιπας Λούις: Οι αδημοσίευτες φωτογραφίες του 4χρονου από το Ιωβηλαίο που λάτρεψαν οι Βρετανοί
Ο πρίγκιπας Λούις με την μητέρα του Κέιτ Μίντλετον και τα αδέρφια του.

Πλατινένιο Ιωβηλαίο: Η Κέιτ Μίντλετον και ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ ευχαρίστησαν τους Βρετανούς για το Ιωβηλαίο με αναρτήσεις τους στα social media και ο 4χρονος πρίγκιπας Λούις ήταν και πάλι… πρωταγωνιστής

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Κέιμπριτζ μοιράστηκαν προσωπικές τους φωτογραφίες από τους τετραήμερους εορτασμούς του Πλατινένιου Ιωβηλαίου, μεταξύ των οποίων και κάποιες με τον αξιολάτρευτο γιο τους Λούις.

Ο πρίγκιπας Λούις «έκλεψε την παράσταση» σχεδόν σε κάθε του εμφάνιση κατά τη διάρκεια των εορτασμών κερδίζοντας χιλιάδες θαυμαστές.

Μια ασπρόμαυρη φωτογραφία δείχνει τον τετράχρονο πρίγκιπα Λούις με τα χέρια στους γοφούς καθώς στέκεται δίπλα στον μπαμπά του, πρίγκιπα Ουίλιαμ.

Η φωτογραφία τραβήχτηκε την Πέμπτη όταν έγινε το Trooping the Color.

Ο Λούις φαίνεται ντυμένος με ναυτική αμφίεση, η οποία θύμιζε το κοστούμι που φορούσε ο πρίγκιπας Ουίλιαμ πριν από 37 χρόνια.

Σε άλλο πλάνο, η Κέιτ, 40, φαίνεται να σκύβει δίπλα στον Λούις και τα δύο μεγαλύτερα παιδιά της, τον Πρίγκιπα Τζορτζ, και την Πριγκίπισσα Σάρλοτ.

Ο... άτακτος Πρίγκιπας που «έκλεψε» την παράσταση

Ο πρίγκιπας Λούις, ο μικρότερος γιος του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον, «έκλεψε» την παράσταση στους εορτασμούς για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο της βασίλισσας Ελισάβετ.

Οι μορφασμοί του και η συμπεριφορά του υπενθυμίζουν ότι, αν και μέλος της βασιλικής οικογένειας, είναι απλά ένα παιδί 4 ετών.

Σήμερα σε μια ακόμα εκδήλωση, ο μικρός Λούις πείραζε τα αδέρφια του αλλά και τους υπόλοιπους καλεσμένους και γενικότερα δεν είχε ησυχία.