GOSSIP

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Eίναι έγκυος; Η κίνηση που πυροδότησε τις φήμες

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Eίναι έγκυος; Η κίνηση που πυροδότησε τις φήμες
Φουντώνουν και πάλι οι φήμες
Instagram

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Σύμφωνα με φήμες διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της

Είναι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έγκυος στο πρώτο της παιδί με τον σύντροφό της Βασίλη Σταθοκωστόπουλο; Οι φήμες που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες θέλουν την παρουσιάστρια να διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της.

Αν και η ίδια έχει διαψεύσει πολλές φορές την είδηση αυτή τον τελευταίο καιρό, ωστόσο φαίνεται πως αυτή τη φορά είναι αλήθεια.

Τις τελευταίες εβδομάδες είναι έντονη η φημολογία πως η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι έγκυος και περιμένει το πρώτο της παιδί μαζί με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, αλλά τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί από τους ίδιους.

Ένα στοιχείο που ενδεχομένως να επιβεβαιώνει την εγκυμοσύνη είναι το γεγονός ότι η Σπυροπούλου έχει εξαφανιστεί από το instagram, δεν ανεβάζει posts και stories, και δεν κάνει δημόσιες εξόδους.

Άνθρωποι από το στενό τους περιβάλλον αναφέρουν ότι η σχέση τους δεν θα αργήσει να επισημοποιηθεί, σύμφωνα το περιοδικό OK!.

"Ο γάμος είναι κάτι που συζητάνε. Δεν της έχει κάνει ακόμα πρόταση, αλλά ο Βασίλης είναι άνθρωπος που προτιμάει να εκφράζεται με ρομαντικές πρωτοβουλίες και όχι με πολλά λόγια".

"Και οι δύο θέλουν πολύ να γίνουν γονείς. Νιώθουν έτοιμοι να υποδεχτούν ένα μωρό, χωρίς όμως να βιάζονται. Αυτά εξάλλου είναι θέλημα Θεού", αναφέρει το περιοδικό.

"Από τις πρώτες μέρες που αποφάσισαν ότι θέλουν να είναι μαζί, η Κωνσταντίνα μετακόμισε ουσιαστικά στο σπίτι του. Το δικό της διαμέρισμα στη Βούλα δεν το άφησε όμως ποτέ. Πλέον οι μόνοι που μένουν εκεί είναι οι γονείς της και η αδελφή της όταν έρχονται από τη Ρόδο", ανέφερε άτομο από το φιλικό περιβάλλον του ζευγαριού.

Μάλιστα, πρόσφατα έγινε γνωστό ότι οι δυο τους ετοιμάζονται να μετακομίσουν σε νέο σπίτι στη Βούλα, όχι πολύ μακριά από το διαμέρισμα της παρουσιάστριας.

Να θυμίσουμε ότι πριν από ενάμιση μήνα, η ίδια η Σπυροπούλου είχε διαψεύσει την είδηση της εγκυμοσύνης της στον Νίκο Μουτσινά.

Ο γάμος του Τζίμη Σταθοκωστόπουλου

Πατέρας θα γίνει και ο αδελφός του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου ο οποίος μάλιστα παντρεύτηκε την αγαπημένη του Ιωάννα Σιαμπάνη το βράδυ της Δευτέρας στο Καβούρι.

Αν ισχύει η εγκυμοσύνη της Σπυροπούλου, τα δύο αδέλφια θα γίνουν γονείς με διαφορά λίγων μηνών.