GOSSIP

Μαυρίκιος Μαυρικίου: Στο χειρουργείο λίγο πριν τον γάμο του - Το μήνυμα της Ιλάειρα Ζήση

Μαυρίκιος Μαυρικίου: Στο χειρουργείο λίγο πριν τον γάμο του - Το μήνυμα της Ιλάειρα Ζήση
Στο χειρουργείο ο Μαυρίκιος Μαυρικίου λίγο πριν τον γάμο με την Ιλάειρα Ζήση
instagram

Η ανάρτηση της Ιλάειρα Ζήση για το χειρουργείο του Μαυρίκιου Μαυρικείου

Ο Μαυρίκιο Μαυρικίου λίγο πριν ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με την αγαπημένη του Ιλάειρα Ζήση υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση.

Η μέλλουσα σύζυγός του Ιλάειρα Ζήση έκανε ανάρτηση στο Facebook, γνωστοποιώντας το χειρουργείο του Μαυρίκιου στην Κύπρο και ευχαριστώντας όλους όσους ευχήθηκαν ταχεία ανάρρωση.

«Σας ευχαριστούμε όλους για τις πανέμορφες ευχές σας. Ο Μαυρίκιος βγήκε από το χειρουργείο με ένα χαμόγελο και μία ηρεμία στο βλέμμα του. Όλα θα πάνε καλά είπαν οι γιατροί, είμαστε αισιόδοξοι. Μπορεί να περάσαμε αρκετά δύσκολα αυτούς τους μήνες με πολλά θέματα , αλλά αυτό που έχει σημασία είναι ότι τα περάσαμε μαζί. Ήρθαμε πιο κοντά ο ένας στον άλλον και καταλάβαμε πόσο πολύ αγαπιόμαστε. Σε λίγες μέρες είναι ο γάμος μας και περιμένουμε να ξημερώσει εκείνη η μέρα !!Τίποτα και κανείς δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο στην ευτυχία σου πέρα από τον ίδιο σου τον εαυτό λένε κάποιοι. Να αγαπάτε με όλη σας την ψυχή!! Κάθε μέρα! Στα δύσκολα και στα εύκολα. Σας ευχαριστούμε όλους. Να ξέρετε πως διαβάζουμε όλα τα μηνύματα και τα σχόλια σας», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της η Ιλάειρα Ζήση.