GOSSIP

Καλομοίρα: Βάζει στα «μελομακάρονα» ντομάτα και κρεμμύδια

Καλομοίρα: Βάζει στα «μελομακάρονα» ντομάτα και κρεμμύδια
GLOMEX

Madwalk 2022: Η Καλομοίρα αποκαλύπτει αν θα γινόταν κριτής στο Fame Story ενώ μιλά και για τα... «ιδιαίτερα» μελομακάρονά της.

Τα MadWalk άφησαν και φέτος το στίγμα τους στην ελληνική τηλεόραση ενώνοντας μουσική και μόδα με έναν φαντασμαγορικό τρόπο. Για 12η χρονιά τα acts και οι εκπλήξεις εντυπωσίασαν κοινό και καλεσμένους.

Λαμπερές ήταν οι εμφανίσεις και στο κόκκινο χαλί, όπου πολλοί καλλιτέχνες μίλησαν στους δημοσιογράφους που περίμεναν για μία δήλωσή τους.

Μία από τις πιο αστείες δηλώσεις ήταν εκείνη της ξανθιάς πλέον Καλομοίρας, η οποία μάλλον μπέρδεψε τη συνταγή για τα μελομακάρονα.

«Θα ήθελα να έρθω στην Ελλάδα μόνιμα, αλλά είναι δύσκολο. Τα παιδιά μου πάνε σχολείο έχουν τους φίλους τους και τους παππούδες τους στην Αμερική. Για αυτό δεν το κάνω. Εάν γινόταν ξανά το Fame Story, θα το σκεφτόμουν σοβαρά να έρθω για να είμαι στην κριτική επιτροπή. Τα παιδιά μου δεν έχουν ιδέα ότι είμαι διάσημη», είπε αρχικά η Καλομοίρα.

Όταν όμως ρωτήθηκε από δημοσιογράφο ποια είναι τα πέντε υλικά που βάζει στα μελομακάρονα, εκείνη απάντησε: «Ντομάτα, κρεμμύδια».

Η ρεπόρτερ τη διέκοψε και τότε η Καλομοίρα το κατάλαβε και είπε «Άκουσα μακαρόνια», με την ίδια και τους δημοσιογράφους να ξεσπάνε σε γέλια.