GOSSIP

Ευρυδίκη Βαλαβάνη:Μακάρι να είμαστε στην ίδια ομάδα με τον Κωνσταντίνο

Ευρυδίκη Βαλαβάνη:Μακάρι να είμαστε στην ίδια ομάδα με τον Κωνσταντίνο
instagram

Survivor All Star: Ευρυδίκη Βαλαβάνη και Κωνσταντίνος Βασάλος, έτοιμοι να επιστρέψουν στο παιχνίδι επιβίωσης στον Άγιο Δομίνικο

Με ένα αποχαιρετιστήριο βίντεο στο κανάλι της στο YouTube αποχαιρέτησε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη το κοινό της καθώς σε λίγες ημέρες θα βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο για την έναρξη του Survivor All Star.

Παρά τις φήμες χωρισμού ανάμεσα στην ίδια και τον Κωνσταντίνο Βασάλο, ο οποίος επίσης θα δώσει το παρόν στο παιχνίδι επιβίωσης, και οι δυο τους δείχνουν να θέλουν να βρίσκονται στην ίδια ομάδα. Αυτό επιβεβαιώθηκε από την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, η οποία είπε στο vlog της:

«Με ρωτάτε πολλοί για τον Κωνσταντίνο, αν θα είμαστε μαζί στην ίδια ομάδα. Μακάρι να είμαστε στην ίδια ομάδα γιατί δεν ξέρω τι θα κάνω… αλήθεια, πρέπει σε κάποιον να κλαίγομαι, να με ακούει, να βγάζω τα νεύρα μου. Ποιος άλλος; Ο Κωνσταντίνος. Όταν του λέω, ετοιμάσου, μου λέει να μην τολμήσω γιατί έκανε μια φορά τον ψυχολόγο στον Φίλιππο, και δεν θέλει να το ξανακάνει αλλά εγώ του εξηγώ πως αφού θέλει παιχνίδια επιβίωσης, θα το λουστεί», είπε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και σε άλλους συμπαίκτες της λέγοντας πόσο χάρηκε για τη συμμετοχή τους. «Χάρηκα πολύ που θα είναι εκεί μαζί ο Μισθοφόρος, ο Πρίαμος, ο Κωνσταντίνος και ο Γκότσης», δήλωσε χαρακτηριστικά.