GOSSIP

Κωνσταντίνος Εμμανουήλ: Συνελήφθη για τον ξυλοδαρμό της συντρόφου του

Κωνσταντίνος Εμμανουήλ: Συνελήφθη για τον ξυλοδαρμό της συντρόφου του
O Κωνσταντίνος Εμμανουήλ.
Glomex

Στο αυτόφωρο οδηγήθηκε τις προηγούμενες μέρες ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ - Κατηγορείται για ξυλοδαρμό της μνηστής του, Νάνσυ. 

Χειροπέδες πέρασαν οι αστυνομικές Αρχές στον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ για τον ξυλοδαρμό της συντρόφου του. Σύμφωνα με όσα είπε η δημοσιογράφος Νάντια Αλεξίου στην τηλεόραση του Alpha, ο πρώην παίκτης ριάλιτι βρίσκεται στο αυτόφωρο του ΑΤ Ομονοίας μετά την καταγγελία της συντρόφου του, Νάνσυ.

Συγκεκριμένα, στις 28 Δεκεμβρίου η Αστυνομία δέχθηκε κλήση για επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας στην περιοχή της Κυψέλης. Η σύντροφος του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ τον κατήγγειλε για ενδοοικογενειακή βία με τον ίδιο να κρατείται σε Αστυνομικό Τμήμα. Την επόμενη πέρασε εισαγγελέα και αφέθηκε ελεύθερος.

Μιλώντας για το περιστατικό στην κάμερα της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου, ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ ανέφερε: «Πάμε μπροστά για με καινούργια χρονιά με χαρούμενους ανθρώπους και όχι τοξικούς. Με αγάπη, χωρίς ζήλιες και όλα καλά. Θέλω να έχω την ελευθερία μου και δεν θέλω τοξικούς ανθρώπους δίπλα μου. Δεν υπάρχει καμία περίπτωση επανασύνδεσης».

Η Κατερίνα Καινούργιου βλέποντας το βίντεο τόνισε ότι μέχρι να ξεκαθαρίσει το περιστατικό δεν θέλει να τον ξανακαλέσουν στην εκπομπή της.

Σχετικές ειδήσεις

Κωνσταντίνος Εμμανουήλ για Αντωνά: «Με έσπρωξε επιθετικά για να μου δείξει ότι δεν με βλέπει καν»

Κωνσταντίνος Εμμανουήλ: «Οι συμπαίκτες μου στο Survivor έλεγαν τη μητέρα μου ιερόδουλη»

Αποκαλύψεις Κωνσταντίνου Εμμανουήλ για το Survivor - «Με χτύπησε ο Τάκης Καραγκούνιας»