GOSSIP

Νίκος Βέρτης: Έξωση από το νυχτερινό κέντρο «Όραμα» στη Θεσσαλονίκη

Νίκος Βέρτης: Έξωση από το νυχτερινό κέντρο «Όραμα» στη Θεσσαλονίκη
instagram

Έξωση στον Νίκο Βέρτη, από το μαγαζί «Όραμα» στη Θεσσαλονίκη - Το περιβάλλον του τραγουδιστή και η δικηγόρος της ιδιοκτήτριας του συγκεκριμένου ακινήτου μιλάνε για τη λύση συνεργασίας τους

Έξωση από το νυχτερινό κέντρο «Όραμα» στη Θεσσαλονίκη έγινε το πρωί της Παρασκευής 20 Ιανουαρίου στον Νίκο Βέρτη, ο οποίος συνεργαζόταν με το μαγαζί τα τελευταία 20 χρόνια. Σύμφωνα με την εκπομπή του Alpha «Super Κατερίνα», τα τελευταία 8 χρόνια, μια εταιρεία συμφερόντων του Νίκου Βέρτη είχε μισθώσει το συγκεκριμένο οίκημα ενώ το πρόστιμο που του υποβλήθηκε μετά τη λύση συνεργασίας ήταν ύψους 87.000 ευρώ για παράνομη διαφήμιση στον προαύλιο χώρο.

Άνθρωπος από το περιβάλλον του Νίκου Βέρτη απαντά: «Μετά από 8 χρόνια ενοικίασης του Όραμα από εταιρεία συμφερόντων του Νίκου Βέρτη, ο γνωστός τραγουδιστής αποχώρησε από την εκμίσθωση του χώρου γιατί δεν συμφώνησαν με τον ιδιοκτήτη. Έχει μέρες που έχει φύγει από το ακίνητο η εταιρεία που λειτουργούσε το ακίνητο αφού ο Βέρτης δεν ήθελε να ξαναδουλέψει καθώς λογικά δέχθηκε αυτό που τα τελευταία χρόνια τόσο πολύ ποθούσε. Ο κος Βέρτης έχει αποχωρήσει παίρνοντας νομίμως τον εξοπλισμό εδώ και μια εβδομάδα. Έρχονται πολύ σπουδαία νέα με μια εξωπραγματική για τα ελληνικά δεδομένα πρόταση προς τον κ. Βέρτη».

Από την άλλη η κ. Ανθή Γκιουρτζίδου, δικηγόρος των ιδιοκτητών του εν λόγω ακινήτου μίλησε στην εκπομπή και έδωσε τη δική της εκδοχή σχετικά με την έξωση.

«Εμένα οι εντολείς μου είναι οι ιδιοκτήτες του ακινήτου. Δεν έχουν καμία σχέση με εταιρείες συμφερόντων και συνεργασίες με τον Νίκο Βέρτη. Αγόρασαν το ακίνητο το 2018 από προηγούμενους ιδιοκτήτες και από κει και πέρα, ξεκίνησε μια σφοδρή δικαστική διαμάχη με την Θέαμα ΕΠΕ, την εταιρεία συμφερόντων του Νίκου Βέρτη, δεδομένου πως υπήρχαν εκτεταμένες φθορές από την εγκατάλειψη ενός από τα δύο κέντρα διασκέδασης που είχε ενοικιάσει», είπε αρχικά η δικηγόρος υπεράσπισης των ιδιοκτητών του κέντρου.

«Αυτό είναι ένα τεράστιο αγροτεμάχιο 12 στρεμμάτων και πάνω υπάρχει το “Όραμα” και το “Lido”. Το Lido είχε αφεθεί στην τύχη του, σε μία απόλυτη αχρηστία, με αποτέλεσμα ο ιδιοκτήτης να έχει το δικαίωμα να αποβάλλει τον νοικάρη για κακή χρήση του μισθίου, με βάση όσα λέει ο Αστικός Κώδικας. Αυτή είναι η απόφαση 126/2023 του Μονομελούς Πρωτοδικείου της Θεσσαλονίκης που εκδόθηκε στις 5 Ιανουαρίου του 2023 και υποχρεώνει τις δύο εταιρείες του Νίκου Βέρτη να αποχωρήσουν», πρόσθεσε η δικηγόρος στη συνέχεια.

Η κ. Γκιουρτζίδου επισήμανε ότι σύμφωνα με τους πελάτες της, δεν είχαν προχωρήσει σε συμφωνία με τον Νίκο Βέρτη, ανατρέποντας τα όσα δήλωσε ο λαϊκός τραγουδιστής.

«Όλα όσα ακούω είναι αποκυήματα της φαντασίας του κυρίου Βέρτη. Ο Νίκος Βέρτης δεν είχε ενοικιάσει τον χώρο. Αναφέρομαι σε δύο εταιρείες συμφερόντων του, εκτός κι αν εννοεί ότι αυτές οι δύο εταιρείες είναι ο ίδιος ο Νίκος Βέρτης. Δεν τις μήνυσαν τις εταιρείες, τις ενήγαγαν, έκανα αγωγή για έξωση. Υπάρχουν στα χέρια μου μηνύματα της δικηγόρου του κυρίου Βέρτη, της κυρίας Σιγκάλ Ταβάρι, ισραηλινής δικηγόρου, η οποία απείλησε κυριολεκτικά τον κύριο Μοέν Χούρι, προκειμένου να μείνει στο μίσθιο η εταιρεία συμφερόντων του Νίκου Βέρτη. Ας μας δείξουν ένα έγγραφο παράδοσης του μισθίου. Αν είχε παραδοθεί το μίσθιο, δεν θα μπορούσε να γίνει αποβολή», πρόσθεσε στο τέλος η δικηγόρος.