GOSSIP

Τζέρεμι Ρένερ: Έσπασε πάνω από 30 οστά - Η ανάρτηση στο Instagram

Τζέρεμι Ρένερ: Έσπασε πάνω από 30 οστά - Η ανάρτηση στο Instagram

Ο ηθοποιός Τζέρεμι Ρένερ αναρρώνει μετά το φρικτό του ατύχημα - Έσπασε πάνω από 30 οστά - Η φωτογραφία από τις φυσικοθεραπείες

Ο Τζέρεμι Ρένερ ήταν σε «πολύ χειρότερη» κατάσταση από ό,τι είχε αναφερθεί μετά από το φρικτό ατύχημα που είχε με το εκχιονιστικό μηχάνημα στο ράντσο του στη Νεβάδα. Ωστόσο ο ηθοποιός είναι δυνατός και συνεχίζει την ανάρρωσή του.

Με μια δημοσίευση στο Instagram δείχνει να κάνει φυσικοθεραπείες για να προσπαθήσει να επανέλθει και πάλι στην καθημερινότητά του. Όπως ανέφερε μάλιστα έχει σπάσει πάνω από 30 κόκαλα.

«Οι πρωινές προπονήσεις, οι αποφάσεις άλλαξαν τη συγκεκριμένη νέα χρονιά…. Προερχόμενος από την τραγωδία για όλη την οικογένειά μου, γρήγορα επικεντρώθηκα στο να ενώσω την ενεργή αγάπη. Θέλω να ευχαριστήσω ΟΛΟΥΣ για τα μηνύματά τους και το ενδιαφέρον τους για την οικογένειά μου και εμένα…. Με πολλή αγάπη και εκτίμηση σε όλους σας. Αυτά τα 30 και παραπάνω σπασμένα κόκαλα θα επανορθωθούν, θα γίνουν πιο δυνατά, όπως βαθαίνει η αγάπη και ο δεσμός με την οικογένεια και τους φίλους. Αγάπη και ευλογίες σε όλους σας», είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.