MEDIA

Κακοκαιρία Μπάρμπαρα: «Χτύπησε» την TV – Εκπομπές στον πάγο και παρουσιαστές στα χιόνια

Κακοκαιρία Μπάρμπαρα: «Χτύπησε» την TV – Εκπομπές στον πάγο και παρουσιαστές στα χιόνια
Glomex / Alpha TV

Λόγω της κακοκαιρίας κάποιες εκπομπές δεν βγήκαν ενώ οι παρουσιαστές κάποιων άλλων βγήκαν στον αέρα με φόντο το χιόνι

Η κακοκαιρία Μπάρμπαρα «πλήττει» την Αττική και αυτό έχει ως αποτέλεσμα τις αλλαγές στις πρωινές ζώνες των καναλιών. Έτσι, τη Δευτέρα, δεν βγήκε στον αέρα ούτε η εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα;» στο OPEN ούτε το «Πρωινό Μας» στο ΣΚΑΪ με τη Φαίη Σκορδά.

Τη θέση τους πήραν ενημερωτικές εκπομπές, με τους «Αταίριαστους» στο κανάλι του Φαλήρου να δηλώνουν χαριτολογώντας: «Δεν είναι η Φαίη Σκορδά προφανώς. Για σένα το λέω. Δεν είναι η Φαίη Σκορδά ούτε εγώ η Αφροδίτη Γραμμέλη. Είμαστε ο Γιάννης Ντσούνος και ο Χρήστος Κούτρας».

Να σημειωθεί ότι στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ θα δούμε μία ακόμη αλλαγή. Ο Νίκος Μουτσινάς με το «Καλό Μεσημεράκι» δεν θα κρατήσουν συντροφιά στους τηλεθεατές, καθώς θα υπάρχει έκτακτη ενημερωτική εκπομπή. Εκτός TV θα είναι, σήμερα, η Δανάη Μπάρκα με την εκπομπή «Πάμε Δανάη!» του MEGA.

Παράλληλα, όσοι από τους οικοδεσπότες καλημέρισαν το πρωί της Δευτέρας το κοινό, βγήκαν στον αέρα με φόντο χιονισμένα τοπία. «Στον ΑΝΤ1 έχουμε έρθει οι μισοί των μισών, ωστόσο, θα κάνουμε εκπομπή, μη φοβάστε», είπε ο Γιώργος Λιάγκας στην έναρξη του «Πρωινού» του ΑΝΤ1.

Μια διαφορετική, πιο λευκή καλημέρα είπε και η Σταματίνα Τσιμτσιλή το πρωί της Δευτέρας, στην έναρξη του «Happy Day». «Την είδαμε την άσπρη μέρα τελικά. Έχω να σας πω ότι η κατάσταση εδώ γίνεται όλο και πιο δύσκολη. Έχει σφοδρή χιονόπτωση την τελευταία ώρα κι ενώ οι δρόμοι ήταν ανοιχτοί φαίνεται ότι τα πράγματα γίνονται πιο δύσκολα. Βγήκαμε να σας πούμε μια πρωινή καλημέρα με χαμόγελο, αλλά ειλικρινά μη βγείτε από το σπίτι αν δεν υπάρχει λόγος», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή καλημερίζοντας τος τηλεθεατές.

Η Ελεονώρα Μελέτη βγήκε στον αέρα του MEGA με δίωρη καθυστέρηση. «Καλημέρα από το “Mega Καλημέρα” και τον χιονισμένο Γέρακα. Όλο το τοπίο γύρω μας είναι κατάλευκο, με αρκετό χιόνι να έχει πέσει…», ήταν τα πρώτα λόγια που είπε η Ελεονώρα Μελέτη στην έναρξη της εκπομπής «Mega Καλημέρα».

Τη δική της ξεχωριστή έναρξη από τα χιόνια έκανε η Κατερίνα Καινούργιου. Η παρουσιάστρια του ALPHA επέλεξε να ξεκινήσει τη σημερινή της εκπομπή έξω από το στούντιο, δείχνοντας στην κάμερα και τους τηλεθεατές το χιονισμένο τοπίο. «Κάθε παρουσιαστής που σέβεται τον εαυτό του πρέπει σήμερα να βγει έξω, απ’ τα χιόνια. Πρώτη φορά με βλέπετε με φλατ παπούτσια, ίσως και η τελευταία. Αν έβγαινα με τα τακούνια που θα βάλω στην εκπομπή, θα έπεφτα κυριολεκτικά» ανέφερε στην έναρξη της «Super Κατερίνα» η Κατερίνα Καινούργιου. «Ευχαριστώ πάρα πολύ την Barking Well και τον Νίκο Κοκλώνη, που φρόντισε να έρθουν όλοι οι συνεργάτες εδώ στο στούντιο με ασφάλεια. Αν δεν έχετε λόγο να μετακινηθείτε από το σπίτι, δεν υπάρχει λόγος να το κάνετε» τόνισε αμέσως μετά η παρουσιάστρια.