GOSSIP

Γιάννης Βαρδής: «Δεν υπάρχει λόγος να μιλήσω με την Πάολα, δεν θα κάνω αγωγή»

Γιάννης Βαρδής: «Δεν υπάρχει λόγος να μιλήσω με την Πάολα, δεν θα κάνω αγωγή»
O Γιάννης Βαρδής.
Glomex

Ο Γιάννης Βαρδής μίλησε για την Πάολα και τις κατηγορίες ότι «αντέγραψε» τραγούδι του αείμνηστου πατέρα του, Αντώνη Βαρδή.

Ο Γιάννης Βαρδής το πρωί της Τρίτης παραχώρησε συνέντευξη και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην οικογένειά του, αλλά και στην Πάολα, μετά τις κατηγορίες ότι «αντέγραψε» τραγούδι του αείμνηστου πατέρα του, Αντώνη Βαρδή.

«Δεν θα έμπαινα ποτέ στη διαδικασία να κάνω αγωγή, αν δεν ήμουν 100% σίγουρος, ότι αυτό που πάω να κάνω, είναι έτσι ακριβώς όπως το ακούω και στα αυτιά μου», ξεκαθάρισε ο Γιάννης Βαρδής.

Ο τραγουδιστής και μουσικοσυνθέτης θα ήθελε ωστόσο να ακούσει μια δημόσια απάντηση από την Πάολα: «Δεν μίλησα με την Πάολα και δεν νομίζω ότι υπήρχε λόγος να μιλήσω. Σε όλες τις συνεντεύξεις ρωτάνε τη δική μου θέση και δεν έχω ακούσει ποτέ να ρωτήσουν τη δική της θέση», είπε ο Γιάννης Βαρδής.

Τέλος, ο Γιάννης Βαρδής αναφέρθηκε στην πρώην σύζυγο του πατέρα του: «Με την Χριστίνα Μαραγκόζη δεν υπάρχει κανένας λόγος να μιλήσουμε. Έχω διαβάσει διάφορα σχόλια, ότι ο πατέρας μου ήταν δάκτυλος, μετά τον χωρισμό τους για την πορεία της Χριστίνας. Την αγαπούσε, δεν θα της έκανε ποτέ κακό», ξεκαθάρισε ο Γιάννης Βαρδής, μιλώντας στην κάμερα του ΣΚΑΪ.

Σχετικές ειδήσεις

Πάολα: Τα νεότερα για την υγεία της – Πότε επιστρέφει στα live

Πάολα: Η ανάρτησή της για την υγεία της - Ακυρώνονται οι εμφανίσεις της

Στο νοσοκομείο η Πάολα - Τι συνέβη