διάσημοι που σκοτώθηκαν σε τροχαίο
GOSSIP

Διάσημοι που έχασαν τη ζωή τους στην άσφαλτο - Οι τραγικές ιστορίες τους

Ήταν νέοι, διάσημοι, αγαπητοί. Έχασαν τη ζωή τους σε τροχαία δυστυχήματα, βυθίζοντας στη θλίψη συγγενείς, φίλους, θαυμαστές.

Ο καθένας από το δικό του μετερίζι είχε ξεχωρίσει και είχε γίνει αγαπητός στο ευρύ κοινό. Η μοίρα όμως, παίζοντας τα δικά της παιχνίδια, τους στέρησε νωρίς τη ζωή με τροχαία δυστυχήματα που σόκαραν και ακόμα θυμόμαστε.

Τζώρτζης Μονογυιός

Τζώρτζης Μονογυιός
Τζώρτζης Μονογυιός

Το βράδυ της 13ης Ιανουαρίου 2022 έμελλε να είναι το τελευταίο για τον Τζώρτζη Μονογυιό που σκοτώθηκε ακαριαία σε τροχαίο με το πολυτελές αυτοκίνητό του στη Βούλα. Ο 42χρονος άτυχος άντρας και επιχειρηματίας στο νησί της Μυκόνου, αδερφός της βουλευτή της ΝΔ, Κατερίνας Μονογυιού και πρώην παίκτης του ριάλιτι «The Wall», ενώ οδηγούσε για πρώτη φορά τη νέα του Ferrari, έχασε τον έλεγχο και τη ζωή του μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Τραγική φιγούρα η σύζυγός του, η οποία καθόταν στη θέση της συνοδηγού και μπόρεσε να επιζήσει χωρίς όμως να δίνει το «παρών» στην κηδεία του αφού οι γιατροί της το είχαν απαγορεύσει.

Mad Clip

Mad Clip
Mad Clip

Για την «γειτονιά των αγγέλων» ταξίδεψε, τα ξημερώματα της 2ης Σεπτεμβρίου 2021, ο τράπερ Mad Clip. Επιστρέφοντας από τον γάμο των καλών του φίλων, από τον οποίο δεν σταμάτησε να ανεβάζει stories στο Instagram, στην Λεωφόρο Αθήνας και Φανερωμένης στη Βουλιαγμένη Αττικής, τo αυτοκίνητο μάρκας Porsche ξέφυγε της πορείας του και προσέκρουσε σε μια κολώνα.

Η πρόσκρουση ήταν τόσο σφοδρή με αποτέλεσμα ο οδηγός να εγκλωβιστεί εντός του οχήματος και να χρειαστούν περίπου δύο ώρες οι πυροσβέστες για να τον απεγκλωβίσουν. Η είδηση του θανάτου του σόκαρε όχι μόνο την οικογένειά του, αλλά και τον καλλιτεχνικό κόσμο και φίλους που βρίσκονταν μαζί του λίγη ώρα πριν.

Χαρακτηριστικά η Ελένη Φουρέιρα, με την οποία συνεργαζόταν, κατά τη διάρκεια συναυλίας στην οποία θα εμφανίζονταν μαζί, συγκινημένη είχε δηλώσει: «Αυτή η στιγμή ήταν και είναι για μένα η πιο δύσκολη στιγμή της βραδιάς, γιατί την αποψινή συναυλία δεν θα την έκανα μόνη μου. Θα την έκανα με τον αγαπημένο μου φίλο, που δυστυχώς δεν είναι πια εδώ κοντά μας. Να πω ότι οι καλλιτέχνες δεν πεθαίνουν ποτέ. Τα τραγούδια σου θα είναι πάντα εδώ κοντά, θα είσαι πάντα εδώ κοντά μας. Θα είσαι πάντα στην καρδιά μου και κάθε φορά που θα τραγουδάω το τραγούδι μας θα είναι σα να είσαι εδώ κοντά μας».

Πάνος Ζάρλας

Πάνος Ζάρλας
Πάνος Ζάρλας


Τον Μάιο του 2019, ανήμερα των γενεθλίων του στις 31 Μαϊου, ο Πάνος Ζάρλας «έσβησε» στην άσφαλτο. Ο νικητής του «Power of Love 1» του ΣΚΑΪ σκοτώθηκε σε τροχαίο με τη μηχανή του, επιστρέφοντας από πάρτι με φίλους και οικογένεια.

Ο 28χρονος, χάνοντας τον έλεγχο της μηχανής του, στη Λεωφόρο Συγγρού, έπεσε με σφοδρότητα πάνω στα κιγκλιδώματα χάνοντας ακαριαία τη ζωή του, ενώ δεν φορούσε προστατευτικό κράνος στο κεφάλι.

Ο θετός πατέρας του, μιλώντας στη Ζήνα Κουτσελίνη τότε, είχε πει: «Αν και δεν είμαι ο βιολογικός του πατέρας, τον Παναγιώτη τον μεγάλωσα από 7 χρονών. Έχω το βαρύ και θλιβερό καθήκον να τον θάψω στα 28 του χρόνια εδώ στη Μυτιλήνη. Δυστυχώς, η ζωή παίζει διαφορετικά παιχνίδια για τον καθένα. Ο Πάνος ήταν ένα γελαστό παιδί, καλοπροαίρετο και φιλότιμο, αλλά το νήμα της ζωής κόπηκε απότομα. Κι εμάς μας ήρθε κεραμίδα, δεν το περίμενε κανένας από εδώ. Τι να πω… Δεν μπορώ να πω κάτι τώρα… Δεν είμαι και σε φάση να μιλήσω… Δεν είχε ιδιαίτερη αγάπη για τις μηχανές. Τη μηχανή την είχε μόνο για να κάνει τις δουλειές του. Αυτά που μου μετέφερε η μητέρα του- η οποία είναι από προχθές εκεί, είχε πάει για τα γενέθλιά του- είναι ότι μετά τα γενέθλια που γιόρτασε σε ένα μαγαζί, έφυγε για να βρει κάποιους φίλους του για να συνεχίσει τη βραδιά του. Ήταν μαζί με τη μητέρα του, η οποία έφυγε με μια φίλη της».

Παντελής Παντελίδης

Παντελής Παντελίδης
Παντελής Παντελίδης

Από τα πιο σοκαριστικά τροχαία ήταν εκείνο του Παντελή Παντελίδη, στις 18 Φεβρουαρίου του 2016.

Το λαϊκό παιδί του ελληνικού πενταγράμμου, που μέσα σε λίγα χρόνια κατάφερε να αγαπηθεί όσο λίγοι από τον κόσμο και τα τραγούδια του να γίνουν τεράστιες επιτυχίες, έμελλε να χάσει τη ζωή του στην άσφαλτο.

Έπειτα από μια βραδιά διασκέδασης, ο 33χρονος τότε τραγουδιστής μαζί με δύο φίλες του, τη Μίνα Αρναούτη και τη Φρόσω Κυριάκου, μπήκαν στο πολυτελές τζιπ του με σκοπό να επιστρέψει τα κορίτσια σπίτι τους. Στις 08.10 και λίγα χιλιόμετρα μετά το σπίτι, όπου βρίσκονταν, το αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του. Η πυροσβεστική και το ΕΚΑΒ άρχισαν τις διαδικασίες απεγκλωβισμού με τα κορίτσια να είναι σοβαρά τραυματισμένα (ενδεικτικά η Μίνα Αρναούτη μέχρι σήμερα έχει κάνει δεκάδες χειρουργικές επεμβάσεις) και ο Παντελής νεκρός.

Η είδηση του μοιραίου θανάτου έγινε πρώτο θέμα συζήτησης, με τους θαυμαστές του μέχρι και σήμερα να μην σταματούν να αφήνουν λουλούδια στο σημείο και να τον θυμούνται μέσα από τα τραγούδια του. Nα σημειωθεί ότι, μετά το τραγικό συμβάν, η οικογένεια ξεκίνησε δικαστική διαμάχη μεταξύ τις νεαρές καθώς η πρώτη θεώρησε ότι δεν οδηγούσε ο τραγουδιστής.

Τόμας Πρωτόπαπας

Τόμας Πρωτόπαπας
Τόμας Πρωτόπαπας

Τρία χρόνια πριν, το πρωινό Κυριακής 17 Μαρτίου 2013, ο Τόμας Πρωτόπαπας κατευθυνόταν προς το στούντιο της τηλεοπτικής εκπομπής «Dr Cook» στην οποία θα συμμετείχε. Ο 26χρονος τότε ηθοποιός, που έγινε αγαπητός από τη σειρά «Βασιλιάδες», σταμάτησε στη δεξιά λωρίδα της Αττικής Οδού, όταν ένα βαν ξέφυγε από την πορεία του και έπεσε πάνω στο αυτοκίνητο του. Αμέσως μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο ΚΑΤ, όπου υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση, και στην Εντατική Μονάδα Παρακολούθησης όπου παρέμεινε νοσηλευόμενος για σχεδόν 10 εβδομάδες.

Το απόγευμα της Τρίτης 21 Μαΐου 2013, ο άτυχος ηθοποιός άφησε την τελευταία του πνοή σκορπίζοντας την θλίψη όχι μόνο στην οικογένειά του και στους συναδέλφους του που είχαν να πουν ένα καλό λόγο για τον αδικοχαμένο Τόμας.

Διαβάστε επίσης

Όταν η ζωή μιμείται την τέχνη: Έρωτες που γεννήθηκαν στα πλατό των τηλεοπτικών σειρών

Από τη Γαρμπή έως τη Φουρέιρα: Επώνυμες που «πάλεψαν» για να γίνουν μητέρες

Baby boom στη σόουμπιζ: Οι τρυφερές αναρτήσεις και η νέα καθημερινότητα

Δείτε όλο το Weekend Edition εδώ