GOSSIP

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Έτσι ήταν πριν τις πλαστικές – Δεν θα την αναγνωρίζετε!

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Έτσι ήταν πριν τις πλαστικές – Δεν θα την αναγνωρίζετε!

Το ενδιαφέρον των social media μονοπωλεί τις τελευταίες ώρες η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, λόγω της αποχώρησης του συντρόφου της, Στάθη Σχίζα από το Survivor All Star

Η εντυπωσιακή ξανθιά, η οποία έχει κάνει επίσης το πέρασμά της από τον διαγωνισμό ομορφιάς «Playmate», έχει καταγωγή από τα Τρίκαλα.

Ήταν παντρεμένη με τον πλαστικό χειρουργό Αριστομένη Γιαννόπουλο, ο οποίος έχει διορθώσει κάποιες ατέλειές της, γεγονός που φυσικά δεν κρύβει και η ίδια.

Το σίγουρο είναι πως ο πρώην σύζυγός της έχει κάνει φοβερή δουλειά και το αποτέλεσμα είναι πολύ όμορφο και ελκυστικό!

Εκτός από αυτά που βλέπουμε στο instagram, όμως, που όσο να είναι υπάρχουν φίλτρα και… φώτοσοπ, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου διαθέτει πραγματικά ένα υπέροχο κορμί, χωρίς σχεδόν καμία ατέλεια.

Παλαιότερη φωτογραφία της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου.

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου σε Στάθη Σχίζα: Φεύγεις από το Survivor με το κεφάλι ψηλά

Με εντάσεις ξεκίνησε το τελευταίο συμβούλιο στο Survivor all Star και ολοκληρώθηκε με την οικειοθελή αποχώρηση του Στάθη Σχίζα.

Ο περσινός νικητής του Survivor στην αποχώρησή του αναφέρθηκε σε θέματα που τον έχουν ενοχλήσει και στη συνέχεια είπε πως θα αποχωρήσει οικειοθελώς, αιφνιδιάζοντας τους παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης.

Η σύντροφος του Στάθη Σχίζα, Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, μόλις είδε την οικειοθελή αποχώρησή του, έκανε μια ανάρτηση στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram. Συγκεκριμένα, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου ανέβασε ένα μικρό κλιπ από τη στιγμή που ο σύντροφός της μιλά στο συμβούλιο του νησιού και πάνω στο βίντεο έγραψε: «Φεύγεις με το ήθος, τις αρχές και την αξιοπρέπειά σου. Και πάνω απ’ όλα με το κεφάλι ψηλά. Η ψυχική υγεία δεν εξαγοράζεται με κανένα έπαθλο και καμιά χρηματική αμοιβή. Σε περιμένω».

Η αποχώρηση του Στάθη Σχίζα από το Survivor All Star

Κατά την ανακοίνωσή του, ότι θα αποχωρήσει, ο Στάθης Σχίζας είπε:

«Τελείως τυχαία, ακριβώς την ίδια μέρα, πέρσι μπήκα στο δικό μου Survivor. Μπήκα με τόσο πολλή αγάπη πραγματικά, τόσο πάθος, γιατί ήταν όνειρο μου να ζήσω αυτή την εμπειρία. Το ζω, ο κόσμος με αγαπάει, ο κόσμος με αναδεικνύει νικητή για τις αξίες και την ηθική μου και έρχομαι σε αυτό το παιχνίδι φέτος και βλέπω ένα διαφορετικό παιχνίδι. Βλέπω ένα παιχνίδι απάνθρωπο, ένα παιχνίδι ανθρωποφάγο, ένα παιχνίδι που για τα χρήματα μπορούν να γίνουν τα πάντα. Φίλοι να πουλάνε φίλους, φίλοι να κάνουν πλάτες σε άλλους φίλους, άλλος να λέει “πρόσεχε μου την κοπέλα μου” και αυτός να κάνει κάτι μαζί της, φίλοι του έξω να κάνουν πλάτη σε αυτόν.

Έχουμε καταντήσει κάτι τελείως έξω από τα νερά μου, κάτι τελείως έξω από την αξιοπρέπεια μου. Με έχουν βρίσει όταν δεν με έχει πει στη ζωή μου κανείς ψεύτη και όλα αυτά τα επίθετα που χρησιμοποιήθηκαν απέναντι μου. Είναι κάτι πολύ ξένο για μένα αυτό το παιχνίδι. Ξέρω ότι θα χαρούν όλοι με αυτό που θα πω αλλά κυρίως με νοιάζει που χαίρομαι εγώ. Θέλω να αποχωρήσω από το παιχνίδι, τέλος και η απόφαση μου είναι μετά από πολύ ώριμη σκέψη. Σεβαστείτε αυτό που λέω, δεν μου ταιριάζει το παιχνίδι. Γυρνάω στην οικογένειά μου».