GOSSIP

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Κάποιες μέρες ξυπνάω στο σκοτάδι κι όλα μοιάζουν μαύρα»

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Κάποιες μέρες ξυπνάω στο σκοτάδι κι όλα μοιάζουν μαύρα»
H Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.
Instagram

Δύσκολοι ήταν οι τελευταίοι μήνες για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, καθώς είχε ένα ατύχημα.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, είχε ένα ατύχημα με αποτέλεσμα να πάθει κάταγμα στο πόδι. Παράλληλα όμως, η παρουσιάστρια έπρεπε να ανταπεξέλθει και στην καθημερινότητά της με τον νεογέννητο γιο της, ο οποίος ήρθε στην ζωή τον Ιανουάριο, με την τρυφερή μανούλα να προσπαθεί μέρα με τη μέρα να βρει τα πατήματά της στη νέα της καθημερινότητα.

Το απόγευμα της Κυριακής 12/3, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου προχώρησε σε μια τρυφερή εξομολόγηση για την μητρότητα μέσα από τον στον προσωπικό της λογαριασμό στο Tik Tok, δημοσιεύοντας παράλληλα ένα βίντεο από την ημέρα που είχε το ατύχημα στο πόδι της αλλά και την ανάρρωση μέχρι σήμερα.

«Πώς τα καταφέρνεις; Πώς βρίσκεις χρόνο για τον εαυτό σου; Θηλάζεις; Και πώς αντέχεις; Θα αντέξεις; Έχεις βοήθεια; Γυμνάζεσαι; Μα πως αφού έκανες καισαρική! Και ένα σωρό ερωτήσεις που κατακλύζουν τις ζωές μας… Κάποιες μέρες ξυπνάω τόσο δυνατή σαν να έχω υπερφυσικές δυνάμεις. Κάποιες άλλες όμως, ξυπνάω στο σκοτάδι και όλα μοιάζουν μαύρα. Παλεύω όμως να βρω αυτή τη δύναμη, κάθε μέρα είναι ένας αγώνας. Μόνο που αντικρίζω την ηλιαχτίδα μου όλα μοιάζουν δυνατά. Θα συνεχίσω… Στόχος μου είναι να ξεπερνάω κάθε μέρα τον εαυτό μου, να είμαι καλύτερη μαμά από χθες, παρά τις ενοχές και τύψεις, βήμα βήμα και θα τα καταφέρω. Αφού μπορώ εγώ, μπορείς κι εσύ και αντίστροφα».

Σχετικές ειδήσεις

Σπυροπούλου: Οι ετοιμασίες για τη βάφτιση του γιου της

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Ετοιμάζει τη βάφτιση του γιου της - Πότε θα γίνει;

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Θήλαστρο, αντιθρομβωτικές και πατερίτσες