GOSSIP

Macaulay Culkin: Ο πρωταγωνιστής της ταινίας «Μόνος στο σπίτι» έγινε μπαμπάς για δεύτερη φορά

Macaulay Culkin: Ο πρωταγωνιστής της ταινίας «Μόνος στο σπίτι» έγινε μπαμπάς για δεύτερη φορά
Instagram

Macaulay Culkin: Το ζευγάρι καλωσόρισε τον Κάρσον στον κόσμο στο τέλος του 2022, αλλά κράτησαν μυστική τη γέννησή του μέχρι τώρα που αποκάλυψαν ότι είναι μια τετραμελής οικογένεια.

Παρά το γεγονός ότι η γέννα του μωρού δεν είναι στην πραγματικότητα πρόσφατη, είναι πλέον γνωστό ότι η Brenda Song και ο Macaulay Culkin έχουν αποκτήσει δύο παιδιά.

Το ζευγάρι καλωσόρισε τον Κάρσον στον κόσμο στο τέλος του 2022, αλλά κράτησαν μυστική τη γέννησή του μέχρι τώρα που αποκάλυψαν ότι είναι μια τετραμελής οικογένεια.

Η Song και ο Culkin τώρα έχουν δύο παιδιά με το πρωτότοκο παιδάκι να ονομάζεται Ντακότα, το οποίο γεννήθηκε τον Απρίλιο του 2021 και πήρε το όνομά του από την αδερφή του Culkin που πέθανε σε τροχαίο το 2008.

Μια ιστορία αγάπης

Ο 42χρονος Culkin και η 34χρονη Song δούλεψαν μαζί στα γυρίσματα του "Changeland" στην Ταϊλάνδη πριν από τέσσερα χρόνια και από τότε είναι ζευγάρι.

Αρραβωνιάστηκαν τον Ιανουάριο του 2022, αλλά από το καλοκαίρι του 2019 αποφάσισαν να μείνουν μαζί και να αγοράσουν σπίτι στο Λος Άντζελες.

Ο Culkin είχε εκφράσει στο παρελθόν την επιθυμία του να κάνει παιδιά με τη Song. Συγκεκριμένα, την δήλωση την είχε κάνει κατά τη διάρκεια της συνέντευξης του στο podcast "The Joe Rogan Experience" τον Αύγουστο του 2018. Τώρα φαίνεται πως έχει εκπληρώσει το όνειρό του να κάνει οικογένεια μαζί της.

Διαβάστε επίσης:

Ξαφνικές αποχωρήσεις και είσοδος του Δημήτρη Μπέλλου στο MasterChef με το Twitter κατά της Πωλίνας

Η Ισμήνη Αϊβάζη κάνει καριέρα στο TikTok- Το viral video

Survivor All Star: Σάλος στο Twitter με πλάνο που «έκοψε» η παραγωγή