GOSSIP

Μαίρη Ράζη: Ο Πάνος Μιχαλόπουλος δεν μου μιλάει, έχει αποτραβηχτεί στην Καλαμάτα

Πάνος Μιχαλόπουλος

«Ο Πάνος Μιχαλόπουλος ήταν πάντα μοναχικός», αποκαλύπτει η Μαίρη Ράζη 

Η Μαίρη Ράζη μίλησε στο περιοδικό «Λοιπόν» για την παράσταση «Η κυρία δεν πενθεί» στο θέατρο Πρόβα και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη σειρά «Η ώρα η καλή» αλλά και στη συνεργασία που είχε με τον ηθοποιό, Πάνο Μιχαλόπουλο.

Στο ερώτημα αν η Μαίρη Ράζη έχει επαφές με τον Πάνο Μιχαλόπουλο, η ίδια απάντησε: «Όχι, δεν έχουμε καθόλου επαφές. Δεν σηκώνει το τηλέφωνο σε κανέναν μας, ούτε στον Πάνο Αμαραντίδη. Έχει αποτραβηχτεί στην Καλαμάτα και κάνει εκεί την ήσυχη ζωή του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, που δεν τον ενδιέφεραν ποτέ».

Η Μαίρη Ράζη, μάλιστα, συμπληρώνει για τον Πάνο Μιχαλόπουλο, «ήταν πάντα μοναχικός, δεν τον ενδιέφεραν ούτε τα κοσμικά, ούτε τα πάρτι και οι πρεμιέρες. Κουράστηκε κι αυτός, πέρασε πολλά στη ζωή του. Θα μπορούσε να παίξει ακόμη πολλούς σημαντικούς ρόλους και στο θέατρο και στην τηλεόραση».

Για τη συμμετοχή της στη σειρά «Η ώρα η καλή», η Μαίρη Ραζή είπε: «Από αυτό το σίριαλ και μετά άρχισα να καταθέτω την αληθινή μου ταυτότητα. Περάσαμε όμορφες στιγμές, ειδικά με την Κάρμεν Ρουγγέρη που ήταν ήδη φίλη μου, πολλά χρόνια πριν. Αυτή η σειρά ήταν από τις πιο πετυχημένες μου τηλεοπτικές στιγμές και θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ και τον Πάνο Αμαραντίδη που έγραψε αυτόν το ρόλο ειδικά για μένα».