GOSSIP

Ο Χρήστος Πολίτης απαντάει στην Κάτια Δανδουλάκη αν τη μισεί

Ο Χρήστος Πολίτης απαντάει στην Κάτια Δανδουλάκη αν τη μισεί

Τι είπε ο γνωστός ηθοποιός στη συνάδερφό του η οποία πρόσφατα απέφυγε να αναφερθεί στο πρόσωπό του λέγοντας πως τη μισεί

Η πρόσφατη συνέντευξη της Κάτιας Δανδουλάκη στην οποία ανέφερε πως ο Κώστας Πολίτης τη μισεί, μετά τις δηλώσεις της ότι ο ηθοποιός ενδεχομένως πάσχει από κατάθλιψη, προκάλεσε την απάντηση του συναδέρφου της.

Ο γνωστός ηθοποιός μιλώντας στην εκπομπή Πρωινό του Ant1, τόνισε πως «δεν έχει μισήσει ποτέ στη ζωή του κανέναν άνθρωπο», συμπληρώνοντας πως «το μίσος είναι λίγο κακόγουστο πράγμα. Δεν έχω μισήσει ποτέ κανέναν άνθρωπο. Είπα απλά ότι δεν θέλω να αναφέρεται σε εμένα καθόλου, είπα να σταματήσει αυτό το σίριαλ. Μάλιστα, μου είχαν πει ότι ο κύριος Λιάγκας έκανε μία πολύ σωστή τοποθέτηση, ότι δεν έπρεπε να πει κάτι τέτοιο για μένα η κα Δανδουλάκη. Δηλαδή ότι είχα το ακαταλόγιστο γιατί είμαι ψυχοπαθής, κάτι τέτοιο νομίζω», συμπλήρωσε.

«Εγώ δεν βρίζω κανέναν. Ο καθένας είναι ελεύθερος να λέει ότι θέλει. Αλλά εγώ δεν μισώ κανέναν. Σε όλη μου τη ζωή δηλαδή δεν έχω μισήσει. Έχω ξεκόψει από ανθρώπους, έχω αδιαφορήσει για ανθρώπους που δεν ήταν εν΄ταξει, αλλά μίσος ποτέ δεν έχω νιώσει αυτό το συναίσθημα για κανέναν άνθωπο. Ποτέ στη ζωή μου δενέχω μισήσει κανέναν άνθρωπο , ούτε μισώ, ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει» κατέληξε ο ηθοποιός.