GOSSIP

Έλντα Πανοπούλου: Η Άντζελα Δημητρίου μου έχωσε κάτι μπινελίκια

Έλντα Πανοπούλου

Η Έλντα Πανοπούλου έκανε αποκαλύψεις για την Άντζελα Δημητρίου

Η Άντζελα Δημητρίου ήταν καλεσμένη στο «Σπίτι με το Mega» και μία από τους φίλους της που μίλησε στην εκπομπή ήταν η Έλντα Πανοπούλου, η οποία περιέγραψε μια παλαιότερη συνεργασία τους στο Δελφινάριο και πώς προέκυψε αυτή. «Το ξέρεις, Ρούλα, ότι η Άντζελα έχει παίξει συγκλονιστικά στο Δελφινάριο! Δεν έπαιξε απλώς στο Δελφινάριο, έπαιξε στο Δελφινάριο αφού τον προηγούμενο χρόνο έπαιζα εγώ στο Δελφινάριο και με μάλωνε γιατί εγώ έκανα ένα νούμερο για εκείνη. Για ποιον άλλον θα έκανα νούμερο στο Δελφινάριο; Τα νούμερα της επιθεώρησης, όπως ξέρεις, πραγματεύονται τους ανθρώπους τους επώνυμους, τους διάσημους, τους επιτυχημένους. Εγώ λοιπόν έλεγα για την Αντζελίνα μου διάφορες ανοησιούλες», ανέφερε η Έλντα Πανοπούλου.

Η ίδια μάλιστα πρόσθεσε: «Έτσι όμως μου είχαν γράψει, τι να κάνω; Τα έμαθε η Άντζελα, τα πήρε λίγο στο κρανίο και καλά έκανε! Μου έχωσε κάτι μπινελίκια από τους δημοσιογράφους, μου τα είπανε εμένα οι δημοσιογράφοι που ήθελαν να απαντήσω και γω για να γίνει λίγο ντόρος και τα λοιπά, αλλά εγώ δεν μπορούσα να απαντήσω γιατί αυτήν την αγαπάω από πάντα. Την αγαπάω και λέω, "δίκιο έχει σε ό,τι μου σούρνει, αλλά τι να κάνω, αυτά είναι το νούμερο". Εγώ την αγαπώ».

«Τον επόμενο χρόνο πηγαίνει ο παραγωγός μας, Δημήτρης Μαροσούλης και της κάνει πρόταση να έρθει στο Δελφινάριο. Λέει η Άντζελα, "ποιος θα παίζει;" και της απαντάει πως "θα είναι η Έλντα". Προς τιμήν της, ούτε να πει ότι "αυτή πέρσι κάτι μου έλεγε" ούτε να έχει θυμό ούτε να έχει κόμπλεξ, είπε αμέσως "βέβαια και θα έρθω". Φυσικά, το τι είχε γίνει τότε στο Δελφινάριο... Οι ουρές δεν ήταν ούτε για μένα ούτε για τους άλλους συναδέλφους. Για την κυρία Δημητρίου έγινε, έσκισε και ήταν το ωραιότερο καλοκαίρι της ζωής μου», τόνισε η Έλντα Πανοπούλου.