GOSSIP

Ελένη Μενεγάκη: «Έτσι βγαίνουν οι φήμες κι εγώ δεν θέλω να φέρνω κανέναν σε δύσκολη θέση»

Ελένη Μενεγάκη: «Έτσι βγαίνουν οι φήμες κι εγώ δεν θέλω να φέρνω κανέναν σε δύσκολη θέση»

Η εξομολόγηση της Ελένης Μενεγάκη στον Θανάση Πάτρα.

Την Παρασκευή 28 Απριλίου, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος απουσίαζε από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, με τον Θανάση Πάτρα να βρίσκεται στο πάνελ προκειμένου να αντικαταστήσει τον παρουσιαστή.

Η Ελένη Μενεγάκη καλωσόρισε τον συνάδελφο της σχολιάζοντας: «Είσαι ο πρώτος που σκέφτομαι, και λέω κάθε φορά ‘Θέλω τον Πάτρα λίγο’ . Όλοι οι γείτονές μας είναι καλοί, αλλά με σένα νιώθω λες κι έχουμε δουλέψει στο παρελθόν μαζί. Γι’ αυτό μπερδεύτηκαν και κάποιοι και άρχισαν να σε ρωτούν διάφορα.

Έχω τέτοια άνεση μαζί σου, σαν να έχουμε δουλέψει χρόνια. Γνωρίζομαι με όλη την ελληνική τηλεόραση, αλλά ξέρεις αυτή η οικειότητα αποκτήθηκε στο Mega το καλό. Στον Alpha δεν την είχαμε αυτή την οικειότητα. Στον ΑΝΤ1 δεν θυμάμαι, είναι πολλά τα χρόνια».

Στη συνέχεια, η Ελένη Μενεγάκη είπε στον Θανάση Πάτρα: «Έτσι βγαίνουν οι φήμες μετά κι εγώ δεν θέλω να φέρνω κανέναν σε δύσκολη θέση».

Δες το σχετικό απόσπασμα από το Mega:

Λίγο αργότερα, η Ελένη Μενεγάκη αναφέρθηκε στον Δημήτρη Ουγγαρέζο που είναι άρρωστος και στον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο που βρίσκεται στους Παξούς για τις ανάγκες της εκπομπής.

Σχετικές ειδήσεις

Μενεγάκη: Αποθεώθηκε η total white εμφάνισή της – «Θαμπώθηκα! Λάμπεις»

Αφροδίτη Γραμμέλη: «Η Ελένη Μενεγάκη στα τηλεοπτικά θέματα της δεν αναφέρει την πηγή»

Μενεγάκη: Απάντησε on air σε μήνυμα φίλη της – Η έξοδος με τον Μάκη