GOSSIP

Σοφία Βογιατζάκη για Αλέξη Γεωργούλη: «Είναι ένα παιδί γούτσου γούτσου»

Σοφία Βογιατζάκη για Αλέξη Γεωργούλη: «Είναι ένα παιδί γούτσου γούτσου»
GLOMEX

Η Σοφία Βογιατζάκη έχει να πει τα καλύτερα για τον Αλέξη Γεωργούλη και τον Γιώργο Κιμούλη

Καλεσμένη της Σίσσυς Χρηστίδου και του «Χαμογέλα και Πάλι!» ήταν η Σοφία Βογιατζάκη.

Η ηθοποιός μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Αλέξη Γεωργούλη και τον Γιώργο Κιμούλη αλλά και για την πολύ καλή συνεργασία που έχει με τους δύο ηθοποιούς.

«Σοκαρίστηκα, αισθάνομαι πως τον Αλέξη έτσι όπως τον ξέρω και τον έχω ζήσει, που τον έχω δει σε πολλές εκδοχές και φάσεις του, ούτε μία στο δισεκατομμύριο δεν πάει εκεί το μυαλό μου. Αυτή είναι η προσωπική μου άποψή για τον Αλέξη Γεωργούλη, που είναι όντως ένας γλύκας, ένας άνθρωπος που έχει μόνο θετικές προθέσεις για τους ανθρώπους γύρω του, και είναι ένα παιδί «γούτσου γούτσου». Έχω την δική μου προσωπική άποψη, δεν είμαι νομικός», υπογράμμισε η Σοφία Βογιατζάκη μιλώντας για την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη.

«Θαυμάζω απεριόριστα τον Γιώργο Κιμούλη, είναι μαγικός»

Για την σχέση της με τον Γιώργο Κιμούλη και τη συνεργασία τους, η Σοφία Βογιατζάκη δήλωσε:

«Τι σημαίνει ότι ένας άνθρωπος είναι κακοποιητικός; Γιατί έχουμε χάσει λίγο τη μπάλα. Οι έννοιες που δίνουμε στα πράγματα είναι υποκειμενικές. Για αυτά που κατηγορεί η Ζέτα Δούκα τον Γιώργο Κιμούλη, θα ρωτήσεις τη Ζέτα, όχι εμένα. Λατρεύω και αγαπώ από 10 ετών τον Γιώργο Κιμούλη, τον θαυμάζω απεριόριστα, είναι μαγικός στον τρόπο που σκηνοθετεί και στον τρόπο που δουλεύει με τους ηθοποιούς. Αυτό που ζω τώρα, αυτό μπορώ να πω. Είναι εξαιρετικά διαβασμένος, και μορφωμένος και αφάνταστα ταλαντούχος. Ζω πολύ όμορφες στιγμές μαζί του. Δεν θα κρίνω κανέναν για ό,τι αφορά στη Ζέτα Δούκα θα ρωτήσετε εκείνη. Εγώ δεν ασχολούμαι, έχει πάρει τη νομική οδό, ασχολούνται οι δικηγόροι, εγώ δεν είμαι δικηγόρος ή εισαγγελέας, είμαι ηθοποιός, έτσι βλέπω τα πράγματα», τόνισε χαρακτηριστικά η Σοφία Βογιατζάκη.