GOSSIP

Γιώργος Τσαγκαράκης: «Για να σπουδάσω ξεπουλούσα το σπιτικό μας»

Γιώργος Τσαγκαράκης: «Για να σπουδάσω ξεπουλούσα το σπιτικό μας»

Γιώργος Τσαγκαράκης: Ο συλλέκτης και εκτιμητής μίλησε για τα δύσκολα παιδικά χρόνια που είχε λόγω της απώλειας των γονιών του.

Ο Γιώργος Τσαγκαράκης, ο γνωστός εκτιμητής πολύτιμων κοσμημάτων, ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» και μίλησε για τη ζωή του, την Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου, και την δουλειά του με τις δημοπρασίες.

«Όταν πέθαναν οι γονείς μου βρέθηκα στα οικοτροφεία. Εκεί πρέπει να προστατέψεις την περιουσία σου, τον εαυτό σου, τα μολύβια σου, τα ρούχα σου, τη γόμα σου. Είχαμε την τύχη να πάρουμε καλή παιδεία και διαπαιδαγώγηση».

«Πέθαναν με 45 μέρες διαφορά. Ο πατέρας μου μας είπε μια μέρα πριν "πάω να βρω τη μαμά σας". Θυμάμαι ήμουν 12 χρονών και πήγαινα και τον έβλεπα στην κλινική που ήταν άρρωστος. Δεν ένιωσα ποτέ κανένα κενό. Έχω μία οικογένεια δεμένη με τις αδερφές μου».

Και συνέχισε λέγοντας: «Στα 15 μου πήρα την τσάντα μου και γύρισα στο οικοτροφείο, τελείωσα το σχολείο μόνος μου, σπούδασα μόνος μου, εργάστηκα σε διάφορες δουλειές».

«Οι γονείς μου είχαν αδυναμία στις αντίκες, πήγαινα με τον πατέρα μου στο “Μοναστηράκι” της Αλεξάνδρειας και αγόραζε τέτοια κομμάτια και μου μπήκε το μικρόβιο. Για να σπουδάσω ξεπουλούσα το σπιτικό μας».

Το επιχειρηματικό του δαιμόνιο το ανέπτυξε από νωρίς έτσι η πρώτη επιχείρηση που άνοιξε στην Ελλάδα ήταν μία… κρεπερί.

«Στην αρχή ο κόσμος δεν ήξερε τις κρέπες και ρωτούσαν τι είναι; Είναι πίτες; Είναι πίτσες; Τι είναι;».

Διαβάστε επίσης:

Το αφιέρωμα της Finos Film στη Σούλη Σαμπάχ

Σούλη Σαμπάχ: Συλλυπητήρια από Μενδώνη και Γιατρομανωλάκη- «Συνδημιούργησε την ιστορία της κωμωδίας»

Πέθανε η ηθοποιός Σούλη Σαμπάχ