GOSSIP

Μαρία Ηλιάκη: Ο λόγος που έδωσε το όνομα «Κατερίνα» στη μονάκριβη κόρη της

Μαρία Ηλιάκη: Ο λόγος που έδωσε το όνομα «Κατερίνα» στη μονάκριβη κόρη της

Μαρία Ηλιάκη: Η συγκίνηση στη βάφτιση της κόρης της και ο λόγος που δεν της έδωσε το όνομα της μητέρας της

Ένα υπέροχο πάρτι διοργάνωσαν χθες Τετάρτη 31/5 η Μαρία Ηλιάκη και ο Στέλιος Μανουσάκης, με αφορμή τη βάφτιση αλλά και τα γενέθλια της μονάκριβης κόρης τους, Κατερίνας.

Η παρουσιάστρια σε δηλώσεις που έκανε στις τηλεοπτικές κάμερες αποκάλυψε και τον λόγο που έδωσε το όνομα της πεθεράς της στην μικρή Κατερίνα και όχι της μητέρας της που έχει φύγει από τη ζωή.

«Είμαι από το πρωί και κλαίω από συγκίνηση. Είναι μια ωραία μέρα για την οικογένειά μας σήμερα. Βαφτίσαμε το Κατερινάκι μας το πρωί, ήρθαμε εδώ να το γιορτάσουμε. Ήρθαν πολλοί αγαπημένοι μας άνθρωποι από Ελλάδα, Ελβετία, Κρήτη. Είναι ωραία, είναι και τα γενέθλιά της, διπλή χαρά. Η Κατερίνα είναι μέσα και παίζει, είναι λίγο αγχωμένη λόγω κόσμου.

Σκεφτόμουν τι να βάλω στη βάφτιση. Έλεγα να είμαι πιο επίσημη και τελικά έραψα το νανούρισμα που λέω στην κόρη μου όταν την κοιμίζω. Το όνομα Κατερίνα είναι από την πεθερά μου. Δεν έδωσα το όνομα της μητέρας μου γιατί σκέφτηκα ότι η μαμά μου δεν ζει για να το χαρεί, οπότε ας το ακούσει η άλλη γιαγιά και να χαρεί. Θα ήθελα να είναι εδώ αλλά δυστυχώς δεν είναι. Η κόρη μου μοιάζει στον μπαμπά της αλλά έχει την τσαχπινιά, το μπρίο μου, την πολυλογία μου και την ομορφιά μου. Κάτσε τώρα βαφτίσαμε το πρώτο, δεν ξέρω για δεύτερο. Θα δούμε. Έκλαψε πολύ στη βάφτιση» εξομολογήθηκε η Μαρία Ηλιάκη.