GOSSIP

Πανελλήνιες 2023: Το μήνυμα της Ιωάννας Τούνη - «Δεν καθορίζουν απολύτως τίποτα στη ζωή σου»

Πανελλήνιες 2023: Το μήνυμα της Ιωάννας Τούνη - «Δεν καθορίζουν απολύτως τίποτα στη ζωή σου»
instagram

Το μήνυμα της Ιωάννας Τούνη και του Δημήτρη Αλεξάνδρου για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών εξετάσεων

Η Ιωάννα Τούνη μέσα από το προφίλ της στο Instagram ευχήθηκε στους διαδικτυακούς της φίλους «καλό μήνα». Η influencer δεν ξέχασε φυσικά τους υποψηφίους των Πανελληνίων, οι οποίοι ξεκίνησαν σήμερα τις εξετάσεις για την προαγωγή τους στα Πανεπιστήμια.

«Καλό μήνα. Μπήκε επίσημα το καλοκαίρι. Έχουν ξεκινήσει και οι Πανελλήνιες. Καλή επιτυχία σε όλα τα παιδάκια. Σας θέλω δυνατούς, δεν θέλω να αγχώνεστε καθόλου. Δεν κρίνεται η ζωή σας από τις Πανελλήνιες» είπε αρχικά ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Η Ιωάννα Τούνη με τη σειρά της είπε: «Εγώ παιδαγωγικό τελείωσα, κάνω άλλα χίλια δύο πράγματα».

«Αγάπη εγώ θεωρώ πάντως με το ηλεκτρολογιλίκι πρέπει να ασχοληθείς είναι καλή μπίζνα» παρότρυνε η Ιωάννα Τούνη τον Αλεξάνδρου.

«Πέρα από την πλάκα οι Πανελλήνιες δεν καθορίζουν απολύτως τίποτα στη ζωή σου. Εγώ για παράδειγμα πέρασα και τελείωσα παιδαγωγικό δημοτικής εκπαίδευσης και δεν ασχολήθηκα ποτέ. Είναι σημαντικό να πετυχαίνουμε στόχους και εύχομαι ολόψυχα να περάσετε εκεί που θέλετε και να είναι όλα όπως τα έχετε φανταστεί. Ωστόσο, αν δεν είστε σίγουροι, ή οι γονείς σας έχουν παρέμβει στην επιλογή σχολών, θα σας πω το εξής. Αν δεν κάνεις αυτό που αγαπάς, δεν θα είσαι ποτέ ευτυχισμένος, ούτε πετυχημένος. Βάλτε τα δυνατά σας χωρίς άγχος σε αυτές τις εξετάσεις. Έχετε όλη τη θετική μου ενέργεια και αγάπη», είπε χαρακτηριστικά η Ιωάννα Τούνη.