GOSSIP

Μιχάλης Ζαμπίδης: Παντρεύεται με τη Μαρία Ντάσιου - Αυτή είναι η αναγγελία του γάμου τους

Μιχάλης Ζαμπίδης: Παντρεύεται με τη Μαρία Ντάσιου - Αυτή είναι η αναγγελία του γάμου τους

Τα σκαλιά της εκκλησίας θα ανέβουν ο Μιχάλης Ζαμπίδης και η Μαρία Ντάσιου. Θα βαπτίσουν την ίδια ημέρα και τις δίδυμες κόρες τους.

Ο Μιχάλης Ζαμπίδης νιώθει πλέον ολοκληρωμένος μετά τον ερχομό των δίδυμων κοριτσιών του έχοντας στο πλευρό του και την αγαπημένη του Μαρία Ντάσιου.

Το ζευγάρι θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας σε λίγες ημέρες κάνοντας παράλληλα και διπλή βάπτιση. Το μυστήριο θα γίνει στις 17 Ιουνίου στη Λίμνη Βουλιαγμένης.

Η είδηση έγινε γνωστή από την αναγγελία του γάμου, την οποία δημοσίευσε σήμερα (7/6) η εφημερίδα Espresso.

«Ο Ζαμπίδης Μιχαήλ του Παντελή και της Γεωργίας, το γένος Βλαντή, που γεννήθηκε στο Ίλιον Αττικής και κατοικεί στη Βούλα Αττικής, και η Ντάσιου Μαρία Καρολίνα του Πέτρου και της Zofia Maria Oluszczak, που γεννήθηκε στην Αργυρούπολη Αττικής και κατοικεί στη Βούλα Αττικής, πρόκειται να τελέσουν τον γάμο τους στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, στη Γλυφάδα», γράφει η αναγγελία.

Ο Μιχάλης Ζαμπίδης είχε δηλώσει πριν από καιρό ότι έχει ετοιμάσει πολλές εκπλήξεις για την ημέρα του γάμου και των βαπτίσεων. Οι καλεσμένοι θα είναι κοντινοί φίλοι και περίπου 150 άτομα.