GOSSIP

Izabel Goulart: Γύρισε στη Μύκονο και «τρέλανε» με το μικροσκοπικό της μπικίνι

Izabel Goulart
Instagram

Η βραζιλιάνα καλλονή και πρώην άγγελος της Victoria's Secret, Izabel Goulart, επέστρεψε και γι' αυτό το καλοκαίρι στη Μύκονο μαζί με τον Γερμανό σύντροφό της και τερματοφύλακα, Kevin Trapp

Η Izabel Goulart λατρεύει την Ελλάδα και δη τη Μύκονο και κάθε καλοκαίρι περνά μέρος των διακοπών της στο νησί των ανέμων.

Έτσι, η βραζιλιάνα καλλονή και πρώην άγγελος της Victoria's Secret επέστρεψε και γι' αυτό το καλοκαίρι στη Μύκονο μαζί με τον Γερμανό σύντροφό της και τερματοφύλακα, Kevin Trapp. Στην παρέα τους βρίσκονται και αρκετοί φίλοι που θα κάνουν διακοπές μαζί τους στη Μύκονο.

Ως γνωστόν, η Izabel Goulart φόρεσε ένα μικροσκοπικό ροζ μπικίνι που τόνιζε τόσο το ηλιοκαμένο δέρμα της όσο και τις άψογες αναλογίες της, αφήνοντας ελάχιστα στη φαντασία και ανάβοντας φωτιές στους θαυμαστές της.

Το ζευγάρι προχώρησε σε μια δημόσια επίδειξη του έρωτά του, ερωτοτροπώντας στην ξαπλώστα δίπλα στην πισίνα της βίλας όπου διαμένουν και ανταλλάσσοντας καυτά φιλιά.

Την περασμένη εβδομάδα ο 32χρονος τερματοφύλακας και ο 38χρονος Άγγελος της Victoria’s Secret μοιράστηκαν αρκετά στιγμιότυπα από τις διακοπές τους με σουπεργιότ στην Ίμπιζα.