GOSSIP

Κέβιν Κόστνερ: Φοβάται ότι η πρώην σύζυγός του θα τον κλέψει - Δικαστικά μέτρα για το σπίτι τους

Κέβιν Κόστνερ: Φοβάται ότι η πρώην σύζυγός του θα τον κλέψει - Δικαστικά μέτρα για το σπίτι τους

Η εν διαστάσει σύζυγος του Κέβιν Κόστνερ, Κριστίν Μπαουμγκάρτνερ, φέρεται να χρειάζεται τη συγκατάθεση του πρώην συζύγου της για να απομακρύνει οποιοδήποτε αντικείμενο -εκτός από τα προσωπικά της αντικείμενα- από το σπίτι τους. 

Δικαστής αποφάσισε το πρωί της Παρασκευής, 14 Ιουλίου 2023, ότι η πρώην σχεδιάστρια τσαντών πρέπει να έχει τη συγκατάθεση του ηθοποιού πριν πάρει κάτι από το κτήμα τους στη Σάντα Μπάρμπαρα της Καλιφόρνια, σύμφωνα με το TMZ.

Τα αντικείμενα φέρεται να περιλαμβάνουν έπιπλα, συσκευές, έργα τέχνης και άλλα αντικείμενα που μπορεί να βρίσκονται σε κάποια αποθήκη. Ωστόσο, τα ρούχα, οι τσάντες και τα κοσμήματά της μπορεί να τα πάρει όποτε επιθυμεί.

Η απόφαση έρχεται μία ημέρα αφότου ο 68χρονος ηθοποιός, σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα, φοβόταν ότι η εν διαστάσει σύζυγός του θα τον «έκλεβε».

Ο πρωταγωνιστής του «Bodyguard» ισχυρίστηκε ότι η πρώην σύζυγός του «είχε δείξει μια ανησυχητική τάση τους τελευταίους μήνες, τόσο πριν όσο και μετά τον χωρισμό, να παίρνει την περιουσία του, χωρίς να το γνωρίζει ή να συναινεί, ειδικά από τότε που κατατέθηκε η αίτηση διαζυγίου».

Κατηγόρησε, επίσης, την Κριστίν Μπαουμγκάρτνερ ότι πλήρωσε τη δικηγόρο της με την πιστωτική κάρτα ενός υπαλλήλου, η οποία χρησιμοποιείται παραδοσιακά για τα έξοδα του σπιτιού της οικογένειας και πληρώνεται από τον ηθοποιό.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Κέβιν Κόστνερ ισχυρίζεται κάτι τέτοιο. Τον Ιούνιο, σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα, ισχυρίστηκε ότι η πρώην σύζυγός του τον χρέωσε 95.000 δολάρια από την πιστωτική του κάρτα για να πληρώσει δικηγόρους και έναν λογιστή, παρόλο που είχε ήδη καταθέσει αίτηση διαζυγίου τον προηγούμενο μήνα.