GOSSIP

Τραϊάνα Ανανία: «Τραβάτε στον ψυχολόγο σας» λέει μετά τον χορό στο πανηγύρι στην Ικαρία

Τραϊάνα Ανανία: «Τραβάτε στον ψυχολόγο σας» λέει μετά τον χορό στο πανηγύρι στην Ικαρία

«Αν θέλετε να βγάλετε το hate σας, τραβάτε στον ψυχολόγο σας», έγραψε η Τραϊάνα Ανανία

Στην Ικαρία βρέθηκε για διακοπές η Τραϊάνα Ανανία, η οποία πρωταγωνιστεί στη σειρά του Alpha, «Ο Παράδεισος των κυριών», αλλά εάν κρίνουμε από ανάρτηση στο προφίλ της στο Instagram, η γνωστή ηθοποιός απογοητεύτηκε από τον τρόπο διασκέδασης στο νησί.

Η ηθοποιός δεν έμεινε καθόλου ευχαριστημένη, όπως αποκάλυψε σε ανάρτησή της στο Instagram καθώς όπως αποκάλυψε στο εν λόγω πανηγύρι κανείς δεν χόρευε, αλλά αντιθέτως όλοι έτρωγαν και σχολίαζαν τους γύρω τους.

Η ίδια έκανε τη διαφορά καθώς προχώρησε σε μία κίνηση που δύσκολα θα συναντήσεις στο υπέροχο αυτό νησί. Χόρεψε ολομόναχη στο κέντρο του πανηγυριού με σκοπό να διασκεδάσει τον κόσμο που όπως τόνισε δεν χόρευε.

Ανάρτησε μάλιστα, και βίντεο με τον χορό της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ενώ στη λεζάντα της δημοσίευσής της εξέφρασε τα παράπονά της από εκείνη τη βραδιά.

Συγκεκριμένα, μεταξύ άλων έγραψε: «Εδώ στην Ικαρία είναι πολύ ξενέρωτοι τελικά. Σ' όλα τα πανηγύρια γίνονται τα ίδια και τα ίδια. Κλασικό ελληνικό στάϊλ: Κουτσομπολιό, θάψιμο στον διπλανό, πίνω και τρώω σα ζώο και δε χορεύω έξαλλα...».

Η ηθοποιός έδωσε τη δική της απάντηση σε ερώτηση που δέχτηκε από ακόλουθό της στο Instagram, αφού αποφάσισε να απενεργοποιήσει τα σχόλια στο βίντεό της από την Ικαρία.

Μάλιστα, ένας της έστειλε μήνυμα, ρωτώντας την αρχικά: «Γιατί είσαι εσύ διάσημη είπαμε;».

Στη συνέχεια, της έστειλε ξανά αναφερόμενος στη δημοσίευσή της. «Καλέ κολλητή, γιατί απενεργοποιείς τα σχόλια από το βίντεο; Θέλουμε δικαίωμα σχολιασμού σε όλα τα βίντεο σου. Μην είσαι εγωίστρια», της είπε.

Η ηθοποιός τότε, απάντησε και έκανε story τα μηνύματά τους. «Sorry παιδιά, είμαι διακοπές. Ό,τι θέλετε να μάθετε για μένα τραβάτε στο Wikipedia. Αν θέλετε να βγάλετε το hate σας, τραβάτε στον ψυχολόγο σας», του είπε.