GOSSIP

Κατερίνα Καραβάτου για Σοφία Χατζηπαντελή: «Έχει έναν πολύ δυναμικό χαρακτήρα»

Κατερίνα Καραβάτου για Σοφία Χατζηπαντελή: «Έχει έναν πολύ δυναμικό χαρακτήρα»

«Όταν έφυγε η Ηλιάνα από το πρότζεκτ, οι άνθρωποι του ΣΚΑΪ έπραξαν τα δέοντα και έχουμε τη Σοφία και είμαστε πολύ χαρούμενοι γι’ αυτό», δήλωσε η Κατερίνα Καραβάτου

Η Κατερίνα Καραβάτου μίλησε για το γεγονός ότι έχει αναλάβει την παρουσίαση του «My Style Rocks» για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, τη Σοφία Χατζηπαντελή, αλλά και την αποχώρηση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, στη κάμερα του «Happy Day».

«Ξέραμε ότι πρόκειται να γίνει το "My Style Rocks", έχουμε ξεκινήσει τα γυρίσματα και προχωράμε. Όταν έφυγε η Ηλιάνα από το πρότζεκτ, οι άνθρωποι του ΣΚΑΪ έπραξαν τα δέοντα και έχουμε τη Σοφία και είμαστε πολύ χαρούμενοι γι’ αυτό. Η αποχώρηση αφορά την παραγωγή και την Ηλιάνα και τις αποφάσεις ενός ανθρώπου που επέλεξε κάτι διαφορετικό. Δεν μπορώ να κάνω κρίσεις για την απόφαση που έχει πάρει ένας άνθρωπος, δεν θα ήταν σωστό εκ μέρους μου. Την εκτιμώ πολύ κι έχουμε μια πολύ καλή σχέση, κάνουμε απλώς διαφορετικά πρότζεκτ αυτή τη στιγμή», είπε αρχικά.

Πρόσθεσε στη συνέχεια: «Η Σοφία είναι πολύ καλή, πολύ γλυκιά, έχει έναν πολύ δυναμικό χαρακτήρα, αλλά παράλληλα είναι ένα κορίτσι με πολλές ευαισθησίες. Για την Έλενα Χριστοπούλου που είναι η κουμπάρα μου θέλω να είναι καλά, αυτό με ενδιαφέρει και η Έλενα ξέρει τους τρόπους να είναι καλά. Είναι ένας πολύ δυνατός άνθρωπος».