GOSSIP

Γιώργος Λιανός: «Χρειάστηκα βοήθεια ειδικού για να πω στα παιδιά ότι αλλάζω σελίδα»

Γιώργος Λιανός: «Χρειάστηκα βοήθεια ειδικού για να πω στα παιδιά ότι αλλάζω σελίδα»

Ο Γιώργος Λιανός μίλησε για τα παιδιά και τη σύντροφό του 

Για τις καλοκαιρινές διακοπές του με τα τέσσερα παιδιά και τη σύντροφό του Κωνσταντίνα μίλησε ο Γιώργος Λιανός δηλώνοντας πως το φετινό καλοκαίρι για εκείνον διήρκησε μόνο 10 ημέρες.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη» ο Γιώργος Λιανός μίλησε για το πώς πέρασε το καλοκαίρι: «Ξεκουράστηκα όσο μπορούσα. Όσο μπορείς με 4 παιδιά. Οι Φιλιάτες Θεσπρωτίας, το χωριό μου είναι το ησυχαστήριό μου. Είναι δύσκολο να είσαι πατέρας τεσσάρων παιδιών με πολλές υποχρεώσεις και δραστηριότητες».

Στην εκπομπή αναφέρθηκε και στο πως χρειάστηκε τη γνώμη ειδικού, προκειμένου να πει στα παιδιά του πως πρόκειται να προχωρήσει στη ζωή του με έναν άλλον άνθρωπο.

«Όταν αποφάσισα να αλλάξω σελίδα στην προσωπική μου ζωή ήταν μία δύσκολη κατάσταση και χρειάστηκα βοήθεια ειδικού για να το πω στα παιδιά μου. Ζήτησα τις κατάλληλες συμβουλές για να διαφυλάξουμε την ψυχική ισορροπία των παιδιών. Έχω υπομονή, αλλά τα παιδιά μου είναι διαφορετικές ηλικίες και έχουν διαφορετικές απαιτήσεις. Όσο λείπω για δουλειά προσπαθώ να καλύψω τον χαμένο χρόνο με τα παιδιά μου», εξήγησε.

Σε ερώτηση σχετικά με την τηλεόραση, όπως είπε δεν πιστεύει πως θα του ταίριαζε τόσο μία lifestyle εκπομπή, ενώ αναφέρθηκε στο νέο του βήμα, το νέο παιχνίδι που θα παρουσιάζει με την Καλομοίρα.

«Το ‘’I’m a celebrity get me out of here’’ είναι κάτι καινούριο και θέλω πολύ να δω πώς θα πάει. Θα γίνονται παιχνίδια μέσα στη ζούγκλα και θα υπάρχει διαβίωση αλλά όχι σε τόσο δύσκολες συνθήκες. Η σχέση μου με τον Αντζούν είναι εξαιρετική, έχει ένα στυλ οικογενειακό στον τρόπο που γίνεται η παραγωγή».

Όσο για τη σχέση του με τη συντροφό του, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο στο μέλλον να κάνουν και έναν θρησκευτικό γάμο.